Mult asteptatul telefon Giorgio Armani, realizat impreuna cu Samsung, este acum disponibil si in Romania.

Mult asteptatul telefon Giorgio Armani, realizat impreuna cu Samsung, este acum disponibil si in Romania. Acesta este accesoriul ideal pentru cei care isi doresc un telefon "inteligent", cu design deosebit, care sa vina in completarea stilului lor: sofisticat, modern, confortabil si totusi simplu.

Samsung Armani este noul LG Prada?

Semnatura simplitatii si a elegantei Giorgio Armani apare pentru prima data pe design-ul unui telefon mobil. Printr-un parteneriat strategic initiat prin aparitia telefonului de lux Giorgio Armani Samsung, cele doua companii intentioneaza sa lanseze o gama inovatoare de produse electronice, co-branded.

Parteneriatul se bazeaza pe designul Giorgio Armani devenit deja un simbol estetic si pe tehnologia de ultima ora Samsung. Giorgio Armani este recunoscut la scara mondiala drept un lider in design-ul de moda si lifestyle. Armani Group si-a anuntat si intentia de a deschide o serie de hoteluri in cele mai importante orase si destinatii turistice din lume.

Samsung si-a castigat o pozitie clara de lider si de inovator in ceea ce priveste telefoanele mobile si tehnologia televizoarelor LCD. Ambele nume se bucura de o reputatie excelenta in ceea ce priveste calitatea, fiabilitatea si nivelul inalt al serviciilor, in intreaga lume.

Telefonul Giorgio Armani Samsung este unic: combinatia perfecta dintre design-ul de referinta si tehnologia de inalta clasa. Ceea ce face un costum Giorgio Armani sa fie diferit de alte costume sunt design-ul, croiala, materialul, dar si atentia pentru cum este lucrat. Cat despre telefoanele Samsung - ele uimesc prin inovatie, tehnologie si calitate, iar design-ul spectaculos este deja o constanta. De aceea este acest telefon pur si simplu diferit”, declara Doru Oraselu, marketing manager HAT Group Co. Romania, importatorul si distribuitorul telefoanelor mobile Samsung in Romania.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

Design rafinat, tehnologie de ultima ora

Telefonul Giorgio Armani Samsung, lispit de tastatura clasica, are un ecran LCD de dimensiuni mari (2.6'' QVGA TFT), care asigura experienta vizuala intensa a utilizatorului si optimizeaza interfata full touch screen. Alaturi de aspectul exterior al telefonului - minimalist si ergonomic, interfata grafica in culorile Armani, dar si cea audio reflecta simplitatea moderna Giorgio Armani.

Interfata tactila poate fi ajustata, astfel incat utilizatorii sa simta instant o usoara vibratie atunci cand ating iconitele de pe ecran.

Cu dimensiunile unui card de credit si cu o grosime de doar 10,5 mm, telefonul Giorgio Armani Samsung incape cu usurinta in palma utilizatorului si in buzunarul costumului.

In ciuda faptului ca este un model compact, telefonul, al carui pret este de aproximativ 760$, este dotat cu functii multimedia de ultima ora: camera de 3,15 megapixeli cu flash LED, music player care reda mai multe formate si un browser internet complet. In plus, telefonul suporta carduri microSD si Bluetooth® A2DP, cu redare a muzicii pe o casca stereo compatibila Bluetooth.

Citeste si:
Despre industria producatore de mașini
Despre industria producatore...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.