JVC se mandreste cu cel mai mic camcorder, care prezinta ca solutie de stocare un HDD de 1.3 inch si 30 GB.

JVC se mandreste cu cel mai mic camcorder, care prezinta ca solutie de stocare un HDD de 1.3 inch si 30 GB. GZ-MG730 face parte din seria Everio, fiind un produs ideal pentru cei care nu doresc sa poarte si un aparat foto digital.

MG730 suplineste cu brio camerele foto, avand un senzor CCD de 7.2 Mpx, tocmai bun pentru captarea imaginilor statice. Procesorul Gigabrid, proprietar JVC, scade acum nivelul de zgomot in poze cu pana la 30%.

Lentilele sunt marca Konica Minolta, si asta spune multe despre calitatea pozelor efectuate. Acestea pot avea maximum 3072 x 1728 pixeli in mod 16:9 si 3072 x 2304 pixeli in mod 4:3. Trebuie mentionat faptul ca lentilele sunt capabile de un zoom optic 10X.

Inovatoare la camera JVC este suprafata laser asezata in stanga display-ului de 2.7 inch, mult mai precisa decat o suprafata touchpad. Aceasta, denumita "Laser Touch Operation" permite un scroll rapid printre clipurile efectuate, dar si o navigare mai facila prin meniuri.

Un blit puternic poate ilumina cadrele mai intunecate, el putand fi utilizat si in mod video. Stocarea se face pe hard disk-ul intern de 30 GB, sau pe carduri microSD. Producatorul afirma ca se pot stoca pana la 31 de ore de material video..

Interesanta este si optiunea Direct Back-up, care salveaza filmele pe PC via un cablu USB 2.0, pentru a salva din memoria aparatului. De asemenea, in pachet este livrat si un docking station, cu porturi care ii permit conectarea la televizor, DVD playere sau video recordere.

JVC Everio MG730 urmeaza a fi lansata in luna februarie, pretul de achizitie fiind de 799 $.

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro - Supliment de tehnologie, gadgets, www editat de YUPPY

Click pentru a citi si alte articole pe PLUGIN:

1. Prezentare video: HP si tableta fermecata!
2. Are Samsung un smartphone Multi-touch?
3. Cel mai mic display color din lume!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.