BeoSound 6, al doilea mp3 din portofoliul celor de la Bang & Olufsen, iti ofera calitate si precizie in schimbul a 600 $.

Daca vrei sa iti alimentezi pasiunea pentru muzica si atunci cand esti in miscare, Bang & Olufsen are solutia: BeoSound 6. Sunetul operat intuitiv, impachetat intr-o carcasa exterioara din otel eloxat, reprezinta esenta noului player portabil de muzica digitala al companiei daneze.

BeoSound 6 este doar al doilea MP3 player din portofoliul companiei si primul dotat cu ecran LCD. Iar daca asta nu v-a descurajat, pretul sau probabil ca o va face: 600 $.

Robustetea, rezistenta in timp a designului si frumusetea materialelor folosite, fac ca BeoSound 6 sa fie pe gustul celor care pretuiesc detaliile fine si calitatea la fel de mult precum eleganta formelor exterioare. Totusi, in esenta, BeoSound 6 este destinat celor pasionati de muzica.

Oferit impreuna cu o husa din piele, un incarcator de voiaj si castile cohleare A8, sunetul lui BeoSound 6 este puternic si lipsit de distorsiuni.

Muzica redata corect

BeoSound 6 are la baza o platforma software solida, la care au fost adaugate rafinamente acustice precum prelucrarea digitala a materialului audio inainte de redare, claritatea redarii audio la nivel sonor ridicat cat si eliminarea zgomotului static de fond. Functia de “bass boost” disponibila la BeoSound 6 este optimizata pentru a putea oferi un bass autentic atunci cand sunetul este ascultat la castile A8.

Incinta acustica dinamica, de spectru larg, montata la capatul bratului telescopic, este construita pe principiul unei incite acustice deschise, care permite trecerea sunetelor din exterior la un volum scazut. Astfel, nu esti complet izolat de spatiul in care te misti atunci cand porti castile A8.

Sunetul provenit de la o casca este afectat de modul in care il percepem. De aceea, pachetul contine un mic burete pentru a face purtarea castilor A8 cat mai confortabila cu putinta.

Create din materiale extrem de usoare precum aluminiu si cauciuc, castile cohleare cantaresc 8 grame si ofera miscari mecanice care permit ajustarea pe conturul urechilor. Casca nu aluneca si poate fi folosita chiar daca porti ochelari, fiind perfecta pentru persoanele active.

Bang & Olufsen a dezvoltat si un soft gratuit, simplu de utilizat denumit BeoPlayer, care iti organizeaza intreaga colectie de muzica digitala din calculatorul personal. Prin intermediul acestuia, se poate transfera muzica pe BeoSound 6 si pe BeoSound 2, primul player digital portabil de la Bang & Olufsen. BeoSound 6 poate stoca pana la 1.000 de melodii, impreuna cu coperta CDului original. In acest fel, puteti fi sigur ca aveti la indemana intreaga colectie de muzica preferata.

Design pur si elegant

BeoSound 6 ofera un design minimalist, avand intreaga carcasa exterioara din otel inoxidabil. Partea frontala este formata in partea inferioara de o suprafata placuta la atingere, care formeaza tastele de control. In partea superioara, un ecran LCD color reprezinta interfata grafica a playerului.

Scenariile de redare permit ca la o singura atingere sa poti incepe redarea de muzica, sau sa iti asortezi colectia de muzica in functie de artist, album, gen sau alfabetic. In timpul redarii, utilizatorul poate alege ca ecranul sa afiseze coperta albumului sau informatii text. Bateria incorporata permite ca sunetul sa te poata insoti timp de pana la 40 de ore.

Specificatii tehnice:

- Designer: Steffen Schmelling
- Dimensiuni: 90.7 x 42.7 x 12.2 mm
- Greutate fara casti: 65 g
- Finisaj: otel inoxidabil eloxat/cauciuc lacuit
- Memorie: 4Gbyte
- Ecran: 1.81 Inch TFT LCD 128 x 160 pixeli
- Formate audio redate: MP3, WMA, OGG
- Sistem de operare: PC Windows XP SP2
- MAC iTunes (necesita plug-in instalat)
- Interfata USB 1.1. sau USB 2.0.
- Baterie incorporata, reincarcabila: cca. 40 de ore
- Accesorii: Casti A8, cablu USB,iIncarcator de priza, incarcator de voiaj si husa din piele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.