Designer-ul danez Bang&Olufsen, impreuna cu sud-coreenii de la Samsung, au anuntat disponibilitatea terminalului Serenata incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Designer-ul danez recunoscut pentru calitatea produselor sale home theater, Bang&Olufsen, impreuna cu sud-coreenii de la Samsung, au anuntat disponibilitatea terminalului Serenata incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Nonconformismul de care Bang&Olufsen da inca o data dovada face din acest telefon o atractie deosebita pentru utilizatorii cu buzunare mai largi. Aparatele GSM conventionale au display-ul pozitionat in partea superioara, si tastatura dedesubt.

Dar de ce sa se pastreze tiparul? B&O nu numai ca a plasat display-ul LCD de 2.4 inch in partea inferioara, in plus a decis sa inlocuiasca tastatura clasica alfanumerica, cu o rotita eleganta din aluminiu, iPod-like. Aceasta permite navigarea prin meniuri, scroll-ul prin lista de melodii, precum si plasarea apelurilor.

Numele Serenata trimite cu gandul la muzica, lucru la care B&O se pricepe atat de bine. Telefonul dispune de un player audio performant, accesat prin apasarea unui buton care comuta rapid intre modul player si functia GSM. Serenata este dotat cu o memorie flash built-in de 4 GB si poate reda fisiere audio AAC, MP3 sau WMA Lossless.

Display-ul LCD de 2.4” cu rezolutie 240 x 240 pixeli este si sensibil la atingere, putandu-se realiza apeluri folosind tastatura virtuala, precum si alegerea pieselor preferate. Printr-un mecanism slider discret, un loudspeaker iese la lumina, fiind pregatit sa redea un sunet clar, fara distorsiuni. Printr-un efect “psihoacustic”, sunetul da impresia existentei unui subwoofer, element ce lipseste insa cu desavarsire! Cand ascultarea privata este necesara, o pereche de casti HiFi EarSet 3 deosebit de elegante, sta la dispozitia utilizatorului.

B&O ofera si un dock-station ce permite incarcarea telefonului, o mufa line-out pentru speakere externe si un port USB pentru sincronizarea cu PC-uri bazate pe platforme Windows sau Mac OS. Un soft aditional da posibilitatea descarcarii de materiale multimedia direct de pe store-ul proprietar Apple, iTunes.

Cu o greutate de 136 grame si dimensiuni 110 x 63 x 20mm, Serenata nu este un terminal mic. Bateria rezista pana la 3 ore in convorbiri si 12 zile in standby, 13 ore de ascultat muzica folosind headset-ul si pana la 5 ore cu speaker-ul intern.

Bang & Olufsen Serenata continua linia produselor de succes ale designer-ului danez, si dovedeste ca aceasta colaborare cu Samsung a fost intr-adevar fructuoasa.

Insa stilul si eleganta, semnate de un producator celebru, se platesc de obicei scump. In cazul acesta cu 1100 euro.

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro

Click pentru a vedea articole asemanatoare:
1. Samsung G800: La lupta cu Nokia N95
2. Lg Voyager Vx10000: Un nou posibil iPhone killer
3. Meizu M8 MiniOne: Ce Apple? Ce iPhone?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.