Destinat fotografilor profesionisti FZ18 aduce nou un model de lentile LEICA DC VARIO-ELMERIT de 28mm si tehnologia Auto Mode dezvoltata de Panasonic.

Modelul FZ18 uimeste printr-un zoom optic de 18x, perfomantele atinse la momentul actual de aceasta generatie de aparate foto digitale fiind considerate de domeniul Science Fiction in urma cu doar cativa ani.

Destinat fotografilor profesionisti cu preferinte variate, FZ18 ne intampina cu un prospat elaborat model de lentile LEICA DC VARIO-ELMERIT de 28mm si o noua tehnologie dezvoltata de Panasonic, numita Intelligent Auto Mode. Produsele din aceasta gama au fost apreciate in toata lumea pentru buna imbinare a performantelor cu usurinta utilizarii. De asemenea, FZ18 reprezinta o varianta cu cost acceptabil pentru camerele digitale high-end de ultima generatie.

FZ18: Panasonic se adreseaza profesionistilorProdusul Panasonic beneficiaza de o rezolutie de 8.1 megapixeli si de o asamblare foarte eficienta a celor 11 elemente optice in 8 grupuri.
Rata de zoomare poate fi marita pana la 28,7x la o rezolutie de 3 megapixeli cu deteriorari minore ale imaginii, multumita modului Extra Optical Zoom. Prin folosirea partii centrale a CCD-ului acesta puternica functie de zoom permite imortalizarea obiectelor aflate la distante foarte mari.

Prin Intelligent Auto Mode, LZ18 ofera un control foarte simplu si pentru utilizatorii neexperimentati. Folosind sisteme deja consacrate ca Simple Mode sau I. ISO Mode, modelul lansat de Panasonic selecteaza automat una dintre situatiile ideale de fotografiere potrivita pentru anumite cadre, iar apoi face mici modificari fara a fi nevoie de o interfata de comunicare intre aparat si utilizator. Printre alte tehnologii folosite de acest produs se numara modulul de detectare a miscarii, Intelligent ISO, stabilizatorul optic de imagine si modul de detectare a fetelor. Toate aceste platforme fac din LZ18 un aparat care ofera o calitate foarte buna a pozelor chiar si utilizatorilor neexperimentati.

FZ18: Panasonic se adreseaza profesionistilorAparatul foto foloseste un motor de procesare Venus Engine III care ajunge pana la o valoare maxima a ISO-ului de 6400 in modul High Sensitivity. Timpul de raspuns este impresionant - in modul burst shooting aparatul poate realiza fotografii la o viteza de trei cadre pe secunda. De asemenea, softul aparatului nu impune un numar maxim de cadre consecutive, sigura limitare aparand din partea cardului de memorie.

Display-ul LCD de 2,5” are o rezolutie maxima de 207K pixeli si poate fi folosit cu eficienta maxima atat pentru captura cat si in modul playback. Cand aparatul detecteaza un nivel ridicat al luminozitatii mediului, adapteaza lumina display-ului pentru o claritate cat mai buna a imaginii. Desi posibilitatile oferite de modelul Panasonic LZ18 sunt nenumarate, acesta consta doar 400$.

Specificatii Tehnice:

Senzor: 1/2.5” CCD

Rezolutia Maxima: 3264 x 2448

Modul Video: 640x480 @ 30/10fps
320x240 @ 30/10 fps
848x480 @ 30 / 10fps (16:9)

Formatul Fisierelor: JPEG Exif v2.2
DPOF
QuickTime Motion JPEG

Lentile: LEICA DC VARIO-ELMARIT
Zoom Optic 18x
ISO: 100/200/400/800/1250/1600/6400

Moduri: Intelligent AUTO
Program AE
Aperture Priority AE
Shutter Priority AE
Manual
Custom
Portrait mode
Scenery mode
Sports mode
Night portrait mode
Scene
Motion picture
Print
Playback

Conectivitate: DC in
AV out
USB

Stocare: Card SD/SDHC/MMC
Memorie Interna (27 MB)

Masa: 407g

Dimensiuni: 117.6 x 75.3 x 88.2 mm

Autor: Andrei Muraru

Articol sustinut de


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.