Adobe Creative Suite 3 se prezinta in sase configuratii absolut noi.

Pe 27 aprilie, Adobe Romania invita elita creativa la Romexpo pentru conferinta de lansare a liniei Adobe Creative Suite 3. Persoanele inscrise pana la data de 24 aprilie pot castiga o licenta Creative Suite Design Premium, Photoshop Extended sau Creative Suite Web Premium.

Noua suita software oferita de Adobe elimina barierele in dezvoltarea de continut pentru mediile mobile si furnizarea de continut video.

Adobe Creative Suite 3 se prezinta in sase configuratii absolut noi. Acestea includ editiile Adobe Creative Suite 3 Design Premium si Design Standard, respectiv Adobe Creative Suite 3 Web Premium si Web Standard, precum si editia Adobe Creative Suite 3 Production Premium. Linia de produse este completata cu Adobe Creative Suite Master Collection, care reuneste 12 din noile aplicatii Adobe de design si dezvoltare.

Majoritatea editiilor Adobe Creative Suite 3 vor fi disponibile ca aplicatii universale atat pentru sistemele Mac de tip PowerPC, cat si cele cu procesor Intel. De asemenea, aplicatiile CS3 includ suport pentru Microsoft® Windows® XP si Windows Vista™.

“Creative Suite 3 reprezinta cel mai amplu program lansat in istoria de 25 de ani a companiei Adobe si un punct de referinta pentru industria programelor computerizate de creatie,” a afirmat Bruce Chizen, CEO la Adobe. “Aceasta suita reflecta puternica integrare dintre Adobe si Macromedia, precum si modul in care produsele noastre creeaza o punte intre designeri si dezvoltatori. Adobe Creative Suite 3 fluidizeaza procesele de lucru si le ofera designerilor si dezvoltatorilor instrumentele creative pentru a captiva publicul in orice mediu.”

Despre Adobe Creative Suite 3

Adobe pune la dispozitia designerilor sase suite absolut noi alaturi de upgrade-uri complete pentru 13 aplicatii independente, printre care: Photoshop® CS3, Photoshop CS3 Extended, InDesign® CS3, Illustrator® CS3, Flash® CS3 Professional, Dreamweaver® CS3, Adobe Premiere® Pro CS3 si After Effects® CS3.

Fiecare editie a Adobe Creative Suite 3 integreaza diferite configuratii ale produselor creative Adobe pentru a oferi maximul de libertate in design:

- Adobe Creative Suite 3 Design Premium ofera un set de instrumente esentiale pentru designul de continut pe suport tiparit, Web, interactiv si mobil;

- Adobe Creative Suite 3 Design Standard se orienteaza spre designul si productia profesionala pe suport tiparit;

- Adobe Creative Suite 3 Web Premium combina cele mai importante instrumente de Web design si dezvoltare;

- Adobe Creative Suite 3 Web Standard este recomandat pentru dezvoltatorul Web profesional;

- Adobe Creative Suite 3 Production Premium este o solutie post-productie completa pentru profesionistii video;

- Adobe Creative Suite 3 Master Collection combina 12 aplicatii creative noi intr-o singura „cutie“. Acest pachet ofera libertate deplina in design pentru toate mediile - tipar, Web, interactiv, mobil, video si film.

Noua linie de produse include o versiune actualizata a Adobe Bridge CS3, esenta Adobe Creative Suite. Aceasta functionalitate ofera acces instantaneu la Version Cue® CS3, Acrobat® Connect™, precum si un serviciu imbunatatit Adobe Stock Photos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.