Googleplex, terenul de joaca al unei afaceri de top.

Googleplex este sediul central Google, situat in Mountain View, California.

In acest loc muncesc aproximativ 3000 de oameni, dintre care 1000 au devenit deja milionari.

Vazand imaginile iti este greu sa iti dai seama cand oamenii muncesc si cand se distreaza.

In holul de la intrare te intampina mesele de biliard, unde angajatii se joaca in pauze. Trotinetele sunt mijlocul de transport preferat al angajatilor in interiorul cladirii.

Fiecare angajat are dreptul la trei mese pe zi, iar mancarurile sunt atent alese.

Procesul de recrutare al bucatarilor este la fel de strict probabil ca al celorlalti angajati, singura diferenta fiind aceea ca bucatarii nu sunt culesi de pe bancile facultatii.

Daca au mancat prea mult, angajatii pot oricand sa se foloseasca de salile de fitness, de piscinele incalzite sau de terenul de volei.

Ai un patruped si nu vrei sa il lasi singur acasa? Google s-a gandit si la acest mic amanunt, asa ca animalele angajatilor au dreptul de a-i insoti la birou.

Vrei sa te tunzi, vrei un masaj sau vrei sa iti cureti hainele? Nu trebuie sa parasesti incinta pentru toate acestea.

Desi pare a fi locul perfect de munca, exista si voci care dezaproba terenul de joaca Googleplex. Se presupune ca acest loc a fost creat pentru a ii impiedica pe angajati (care sunt cooptati inca din facultate) sa se maturizeze, sa devina independenti. Cu milioane de dolari pe card si un loc de munca unde revii cu placere, mai mai ca am deveni si noi dependenti.

Sursa: condo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.