BlackBerry 8800, cel mai subtire dispozitiv din familia BlackBerry.

Research in Motion (RIM) a anuntat BlackBerry 8800, cel mai subtire dispozitiv din familia BlackBerry. Echipat cu o tastatura QWERTY integrate si system de navigatie RIM, acesta include de asemenea GPS integrat, optiuni multimedia si un slot pentru carduri microSD.

Functionand in 4 benzi GSM/GPRS si avand totodata EDGE, noul BlackBerry 8800 ofera aplicatii de voce si de date, incluzand telefon, e-mail, mesaje text, browser web si organizer.

Datorita GPS-ului integrat, dispozitivul isi poate determina locatia si oferi astfel support pentru o gama intreaga de aplicatii si servicii de localizare, incluzand BlackBerry Maps. Acesta din urma ofera directii de navigare pentru soferi, cu abilitatea de a urmari rutele prin GPS, precum si integrarea cu alte aplicatii BlackBerry, pentru ca utilizatorii sa poate genera si trimite pe mail harti dintr-o adresa stocata in cadrul 'BlackBerry Address Book'... pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.