Telefonul Apple iPhone...

BREAKING NEWS: Mult asteptatul iPhone, dezvaluit de Steve JobsTelefonul Apple iPhone, dezvaluit in cele din urma in cadrul Macworld Conference & Expo din San Francisco, va fi oferit in exclusivitate in Statele Unite, prin cadrul companiei Cingular Wireless LLC.

iPhone va fi disponibil din iunie, in cadrul magazinelor Cingular si Apple. Pretul dispozitivului va fi de 500 de dolari, pentru varianta cu hard disc de 4 GB, respectiv de 600 de dolari pentru modelul cu hard disc de 8 GB. Aceste preturi necesita incheierea unui contract de servicii Cingular pe o perioada de 2 ani.

Apple, noul nume al companiei Apple Computer, a declarat ca iPhone va fi disponibil in Europa spre sfarsitul anului, iar in continentul asiatic din 2008.

Dispozitivul va opera in cadrul retelei EDGE furnizata de Cingular, bazata pe platforma wireless GSM. iPhone suporta totodata 802.11 b/g Wi-Fi si tehnologie wireless Bluetooth 2.0.

Pe langa functia de telefon, dispozitivul include o camera, un iPod video, o agenda de adrese, calendar, precum si alte functii de organizare... pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.