Cum tot mai multi dintre noi suntem atasati de telefoanele mobile, se poate spune, si pe buna dreptate, ca acestea au devenit un obiect banal, dar in acelasi timp indispensabil.

Acestea reprezinta nu numai un mijloc de comunicare, ci si un dispozitiv pentru descarcarea de jocuri, hit-uri sau ringtonE-uri (pentru unii) sau metode de inlocuire a agendelor, jurnalelor personale ori a ceasului desteptator (pentru altii). Pot deveni chiar si albume foto pentru cei pasionati sa-si personalizeze telefonul.
Oricare ar fi motivul pentru care posedam un astfel de dispozitiv portabil va prezentam mai jos cateva tips & tricks care va vor ajuta sa va imbunatatiti lucrul cu telefonul mobil sau de ce nu sa descarcati cele mai noi logo-uri sau tonuri de apel.

www.gsmarena.com

Site de referinta pentru pasionatii de telefonie mobila si mai ales bine documentat. Marii producatori de telefonie mobila sunt prezenti aici, iar modelele oferite de acestia beneficiaza de informatii tehnice sau de ample review-uri care prezinta caracteristicile fiecarui model in parte sau care sunt facilitatile si cum sa le folositi. Poti sa compari doua modele de telefoane, sa citesti parerea altora sau sa-ti prezinti propria opinie.

http://mobile.box.sk

Ultimele informatii despre telefoanele mobile le gasiti si pe acest site, unde in fiecare zi Dr. Mobile isi rapeste cateva minute si incearca sa rezolve probleme si sa raspunda la intrebarile voastre legate de telefoanele mobile. Intrati in lumea secreta a telefoniei si veti gasi scheme, programe pentru terminale sau cum sa faceti deblocari (pentru cei experimentati). Descarcati logo-uri, rington-uri, diverse utilitare sau manuale in format .pdf.

www.gsmtricks.com

Tot sfaturi despre imbunatatirea lucrului cu telefonul mobil puteti gasi si pe gsmtricks.com, dedicat tot in intregime telefoniei mobile. Din pacate, interfata in limba germana va fi pentru unii un impediment in accesarea paginilor acestuia (desi ni se arata ca ar exista si posibilitatea schimbarii acesteia). La fel si descacarea de logo-uri, tonuri sau alte utilitare nu este posibila pentru Romania.
Cunoscatorii merita sa incerce!

Citeste si:
De ce suntem aici? De unde venim?
De ce suntem aici? De unde...

www.wap-meet.com

Jocuri Java, ringtone-uri, logo-uri, screensavere, secrete si iar secrete, toate acestea bineinteles pentru telefonul mobil. De asemenea, diferite softuri de deblocare pentru anumite modele de telefoane sau un top 100 de site-uri GSM va stau la dispozitie pe wap-meet.

Desi trimiterea de logo-uri sau alte personalizari nu se poate face si catre Romania, redirectionarea catre alte site-uri de gen va poate fi de ajutor... www.pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.