Te caiesti sau chefuiesti inainte de Apocalipsa?

Stirile conform carora oamenii au zilele numarate pe Pamant sunt din ce in ce mai frecvente. Specialistii trag zilnic semnale de alarma in ceea ce priveste incalzirea globala, poluarea, epuizarea resurselor de apa si petrol etc. Te-ai gandit la ce ai face daca ai sti ca peste cateva zile vine Apocalipsa? Esti pios si te caiesti inainte de Judecata de Apoi sau te bucuri ca ai prilejul sa iti faci de cap asa cum nu ai mai facut-o niciodata, fara sa te temi de repercusiuni?

Noi iti propunem cateva idei despre ce ai putea face inainte de Sfarsitul Lumii:

1. Alcatuieste o lista cu lucrurile pe care ai vrea sa le faci inainte de moarte. Ai grija insa ca fiecare dintre acestea sa fie realiste si compatibile cu resursele tale. Degeaba scrii ca ai vrea sa escaladezi Everest-ul, daca nu ai nici timp, nici bani, nici antrenament pentru asta. Ideea este sa nu mori incercand ceva inedit inainte de Apocalipsa.

2. Iti mai aduci aminte de tipa supersexy care locuieste in apropierea casei tale si pe care nu ai avut niciodata curajul sa o abordezi? E cazul sa treci la fapte si sa ii ceri o intalnire. Avand in vedere ca vin zile grele, sansele sa accepte sunt mari si astfel vei avea ocazia sa faci sex salbatic cu ea si eventual cu o prietena sau doua de-ale ei.

3. Ai economisit un purcoi de bani in ideea ca iti vei cumpara candva o casa, o masina si alte lucruri menite sa iti faca viata mai frumoasa. Cum investitiile pe termen lung nu mai reprezinta o optiune, poti folosi banii pentru a experimenta diverse lucruri ACUM! Fie ca participi ca pilot la o cursa de masini, fie ca faci bungee-jumping sau te urci in primul avion care circula spre destinatia ta favorita, orice decizie ai lua, nu te teme sa iesi din casa.

4. Organizeaza o megapetrecere de unde sa nu lipseasca cei ma buni prieteni, o "armata" de dansatoare sexy, muzica buna si... alte tentatii care sa te faca sa uiti pentru o vreme ca ai zilele numarate. Si nu e musai sa dureze doar o noapte. Poti respecta "reteta" balurilor din povesti, care se incheie dupa trei zile si trei nopti.

Citeste si:
Reuters: G7 va plafona prețul petrolului rusesc. De când va intra...
Reuters: G7 va plafona prețul...

5. Daca ai o prietena pe care o iubesti, nu ezita sa o duci in fata altarului. Evident, nu iti va permite timpul sa pui la cale o nunta fastuoasa, asa ca va trebui sa te gandesti la ceva simplu, dar memorabil. Desi Las Vegas este destinatia perfecta pentru nuntile "de moment", daca nu iti permiti sa dai o fuga peste ocean, mergeti la un castel sau la ruinele unei cetati autohtone si faceti-o in stil medieval. Asta pentru ca Marea Neagra nu prea va permite sa optati pentru scuba diving si sa schimbati verighetele sub apa... Dar puteti incerca intr-o piscina de lux...

6. Petrece mai mult timp alaturi de membrii familiei tale si spune-le ce simti cu adevarat pentru ei. Nu recurge la patetisme incercand sa le adresezi doar cuvinte frumoase desi nu intotdeauna ti-a convenit atitudinea lor, ci fii sincer. Este valabil si pentru dialogul cu partenera de cuplu. Poarta o discutie onesta cu ea si simte-te liber sa ii spui ce crezi cu adevarat despre fidelitate, despre faptul ca s-a ingrasat sau ca isi cumpara saptamanal pantofi si rochii...

Citeste si:
România schimbă PET-ul cu biletul
România schimbă PET-ul cu...

7. Fa o farsa cuiva care te enerveaza. Inainte de Apocalipsa iti poti permite sa pui la cale tot felul de scenarii vindicative, fara sa te temi ca vei da de belea. Cum ai putea sa ii "multumesti" profei care ti-a dat nota mica la Licenta? Dar sefului care te-a concediat? Ce lectie i-ai putea oferi celui care "s-a dat" la prietena ta? Dar celui care "a uitat" sa iti inapoieze o datorie?

8. Iti urasti locul de munca, seful si colegii? Ai ocazia sa te exprimi liber vizavi de fiecare in parte: ignora toti colegii care iti spun "buna dimineata"; umbla cu tastatura in brate prin firma si intreaba pe oricine iti iese in cale: "Nu vrei sa facem schimb?"; vorbeste cu accent (frantuzesc, moldovenesc, englezesc etc.) in mijlocul unei conferinte importante; sterge-ti ochelarii de cravata sefului si spune-i ca nu poti merge la conferinta pentru ca te-ai descaltat...

Citeste si:
O familie care a trait 9 ani intr-o pivnita "asteptand sfarsitul...
O familie care a trait 9 ani...

9. Mergi la un restaurant de lux si comanda cele mai sofisticate specialitati culinare, desert, apoi cere cel mai scump vin din meniu. Nu iti face griji in privinta notei de plata. Nu se va sinchisi nimeni sa te aresteze pentru furt inainte de Apocalipsa...

10. Inregistreaza-te sau scrie un jurnal si ingroapa "dovada" undeva la mare adancime, in speranta ca vei deveni un exemplu pentru posteritate, dupa ce alte generatii de oameni sau alte vietuitoare (poate mai inteligente) vor umple Pamantul, in cazul in care nu va fi distrus definitiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.