Ai ajuns sa bei bere in loc de apa? Prietena ta vorbeste tot mai des despre metode de slabit cand se afla in preajma ta?

Obosesti din ce in ce mai repede? Prietena ta vorbeste tot mai des despre metode de slabit cand se afla in preajma ta? Te-ai privit de curand in oglinda si ai constatat ca esti format din burta in proportie de peste 50%? Observi ca tricourile nu te mai incap? Ai ajuns sa bei bere in loc de apa?

Noi iti propunem sa incerci cateva metode simple si practice pentru a scapa de burta, fara sa te abati de la programul tau zilnic sau de la obiceiul de a bea bere

Deplaseaza-te per pedes. Mai ales vara, cand chiar nu ai motive sa iei autobuzul sau sa conduci masina personala, daca nu e nevoie sa parcurgi distante mari. Mersul pe jos te ajuta sa scapi de burta si in acelasi timp sa te mentii in forma, dar te si relaxeaza. Mergi pe jos cel putin 30 de minute in fiecare zi. In cazul in care serviciul se afla prea departe de casa, alege sa te deplasezi cu bicicleta in locul oricarui mijloc de transport.

Renunta la lift sau la scarile rulante. Odata ajuns la serviciu, urca pe scari pana la birou, chiar daca lucrezi undeva la etajul 15. Cand vrei sa schimbi ceva la corpul tau, trebuie sa ai ambitie. Daca e nevoie, odihneste-te si continua, gandindu-te intotdeauna la cum te vei simti cand vei vedea si rezultatele pozitive ale acestui “test de anduranta”.

Fa sex cat mai des. Dupa o zi de munca, cel mai bun mod de a te relaxa este, desigur, sa deschizi o sticla cu bere, apoi sa dai jos caloriile printr-o partida buna de sex. Retine ca daca bei bere, iti este interzis sa consume mancare de fast-food, dulciuri sau alte asemenea tentatii nocive. De exemplu, un hambrugar are 320 de calorii, exact cat consumi in 58 de minute de sex. Lucrurile se complica daca mananci o pizza cu blat pufos, care contine 2.800 de calorii. In acest caz, ai nevoie de 8 ore si 20 de minute de sex pentru a scapa de ele. In schimb, pentru fiecare gram de bere, adica 7,5 calorii, trebuie sa faci cel putin 3 minute de sex.

Citeste si:
Ce să știi înainte de a te apuca de alergat
Ce să știi înainte de a te...

Misca-te. Un alt mod de a scapa de burta este sa iesi la fotbal sau la baschet cu prietenii, cand ai timp. Dupa ce alergi pe teren 2 ore, poti sa bei o bere linistit fara sa te temi ca burta ta va lua proportii. Pentru weekend-uri iti recomandam drumetiile la munte, plimbatul cu bicicleta sau cu rolele in parc si, de ce nu, jogging-ul.

Fa curat in casa. Cu ocazia asta iti revii foarte usor la forma din “tinerete” si ii faci o surpriza placuta prietenei tale. Curatenia in casa ne ajuta sa ardem 50.000 de calorii intr-un an, adica echivalentul a peste 600 de beri.

Relaxeaza-te. Pe langa efortul fizic sau respectarea sfaturilor noastre despre cum sa slabesti, trebuie sa fii optimist. Este bine stiut faptul ca stresul poate ingrasa, lucru care, in combinatie cu racoritoarea bere, contribuie la rotunjirea dimensiunilor corpului. Incearca sa fii cat mai relaxat la birou, nu ezita sa ai activitate fizica si priveste intotdeauna partea plina a paharului... cu bere.

Citeste si:
Cum a reușit Andreea Esca să scape de kilogramele în plus: „Dacă...
Cum a reușit Andreea Esca să...

Articol de Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.