Un CV, nu conteaza cat este de bun, nu aduce un loc de munca fara ajutorul vostru.

Un CV, nu conteaza cat este de bun, nu aduce un loc de munca fara ajutorul vostru.

Un CV bun va atrage atentia persoanei care angajeaza si va asigura un interviu. Scopul CV-ului este de a prezenta realizarile si calificarile tale unui potential angajator. Daca angajatorului ii place ce vede, te va contacta pentru o intalnire “unu-la-unu”.

Gandeste-te la CV-ul ca la o brosura promotionala despre tine. Trebuie sa arati potentialului angajator ce ai realizat si care este experienta ta. Trebuie sa prezinti acea experienta si acele calitati pe care le cauta angajatorul.

CV-ul tau este de asemenea si un exemplu al calitatilor tale de comunicare si organizare. Un CV bine realizat este un motiv in plus de a demonstra ce angajat valoros ai fi. Un CV neingrijit este un motiv suficient pentru a fi exclus din concurs chiar inainte de a incepe.

Exista multe informatii disponibile despre CV-uri si cum sa fie scrise – unele din ele contradictorii, dar majoritatea utile. Sfatul nostru este sa gasesti o carte buna despre cum sa scrii CV-uri si sa inveti fundamentele scrierii CV-urilor. Incearca sa fii la curent cu ultimele noutati.

Sursa: eJobs

Citeste si alte articole pe eJobs:

1. CV de prima clasa
2. Plasarea CV-ului cu putere
3. Arta negocierii



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.