Stabileste care este calea catre saracie, singuratate, nefericire si disperare... iar apoi mergi exact in sens invers.

Stabileste care este calea catre saracie, singuratate, nefericire si disperare... iar apoi mergi exact in sens invers.

Intr-o lume in care toti sunt parca preocupati sa-ti dea sfaturi intelepte, este momentul unei abordari diferite, este timpul pentru o carte construita pe principiile psihologiei inverse.

Ben Stein, castigator al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune si scriitor extrem de apreciat, traseaza o harta inversa a drumului, intr-o carte care sa-ti spuna tie, cititorule, culmea culmilor... cum sa-ti ruinezi viata. Redactata intr-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care iti arata cum sa-ti schimbi radical felul pagubos de a fi in cele trei domenii esentiale ale vietii. Urmeaza regulile - dar invers! - si iti vei asigura o viata excelenta. Respecta regulile asa cum sunt scrise si vei ajunge cu siguranta la esec total - dupa cum patesc milioane de oameni.

Cum sa-ti ruinezi viata financiara, profesionala si sentimentala reprezinta un puternic instrument pentru cei care vor sa dea un sens existentei lor, dar si un avertisment real, menit sa-ti atraga atentia sa nu cazi in capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viata oricarui om.

Aceste reguli - daca sunt citite cu atentie si intelese - furnizeaza un itinerar pentru a face ca viata sa functioneze in cel mai eficient mod cu putinta.

Vei intelege ca esecul poate reprezenta o harta virtuala catre succes - in directia opusa.

Titlu: Cum sa-ti ruinezi viata

Autor: Ben Stein

Pret: 19.00 LEI

Editura: Amaltea

Sursa: amaltea.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.