Unii oameni se nasc cu gauri mici pe urechi asemeni unor piercing-uri. Iata care este explicatia stiintifica pentru acest fenomen bizar.

Poate ca ai observat ca unii oameni au o gaura mica pe ureche la locul de intalnire dintre cartilajul urechii si fata. Chiar daca poate parea greu de crezut, aceste gauri nu sunt urma vreunui piercing pe care respectivii oameni si l-au facut in adolescenta.

Aceste gauri naturale nu sunt nici semnul vreunei afectiuni sau vreu un indiciu ca persoana care s-a nascut cu ele este speciala. In realitate, piercing-urile naturale sunt o malformatie cunoscuta sub denumirea de „sinus preauricular” si a fost observata pentru prima data in 1864 de cercetatorul Van Hausinger.

Doar o mica parta a populatiei se naste cu aceasta malformatie. Din punct de vedere medical, sinusul preauricular nu prezinta niciun risc sau discomfort. In cazuri rare, acesta se poate infecta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.