Pagina de Intagram a acestei tinere este o reala sursa de inspiratie.

Hailey Smith, o tanara de 24 de ani din Armarillo, Texas, cantarea 140 de kilograme in urma cu un an cand iubitul ei, Matt Smith, a cerut-o in casatorie.

„Am avut intotdeauna probleme cu greutatea, dar cand am vazut pozele de la cererea in casatorie, m-am speriat. Nu m-am recunoscut deloc si eram ingrijorata ca la fel voi simti si cand ma voi uita la pozele de la nunta. Asa ca mi-am jurat ca voi face o schimbare”, a spus tanara potrivit Mashable.com.

Haley s-a ambitionat sa slabeasca pana la nunta, dar si-a promis ca o va face intr-un mod sanatos, fara sa se infometeze. Tanara a facut mult sport si si-a schimbat dieta, reusind astfel sa dea jos peste 50 de kilograme.

Pe pagina de Instagram, care a crescut in popularitate in ultimul an, Haley a documentat intreaga experienta. Tanara posteaza mesaje motivationale, trucuri care au functionat pentru ea si diete.

Chiar daca a trecut de ziua nuntii, Haley nu a renuntat la stilul de viata sanatos si continua sa faca miscare, chiar si atunci cand este in luna de miere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.