Simone Biles a dezvaluit care este dieta sa si cum s-a pregatit pentru marea competitie sportiva.

Simone Biles a facut senzatie la Jocurile Olimpice de anul acesta. La doar 19 ani, Biles a devenit prima gimnasta din ultimii 20 de ani care a obtinut aurul la individual compus atat la Campionatele Mondiale cat si la Jocurile Olimpice. Nu este de mirare, asadar, ca presa internationala a numit-o „cea mai buna gimnasta din lume”.

Intr-un interviu acordat revistei „Women’s Health”, Biles a povestit cum arata o zi obisnuita din viata ei si ce dieta urmeaza pentru fi mereu in forma.

„Ma trezesc, de obicei, la 7:45 dimineata, ma spal pe dinti, imi asez parul, imi iau costumul de gimnastica si servesc micul dejun. Acesta este format dintr-o portie de cereale sau o omleta din albusuri de ou”, a povestit Biles.

Biles petrece 6 ore pe zi in sala de gimnastica. Antrenamentul de dimineata dureaza 3 ore, de la 9 la 12. La pranz, tanara spune ca obisnuieste sa manance peste sau carne de pui deoarece are nevoie de proteine. La ora 15 este inapoi in sala de gimnastica unde sta pana la 18. Dupa sesiunea de recuperare, ia o cina usoara formata dintr-o salata sau somon cu orez si morcovi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.