Yuppy 21 Iunie 2016 18:15
Google va oferi informatii si sugestii de tratament in functie de simptomele cautate.

Cu siguranta ai folosit Google macar odata pentru a interpreta anumite simptome medicale. Din nefericire, rezultatele sunt de putine ori satisfacatoare. Dupa ce citesti zeci de pagini in care ti se spune ca durerea ta de cap ar putea sa insemne cancer, renunti dezamagit ca nu ti-ai putut pune un diagnostic singur.

Chiar daca este recomandat sa consulti un doctor si nu Google atunci cand ai probleme de santate, motorul de cautare a luat masuri pentru oferi rezultate mai concrete celor care isi cauta simptomele pe internet. Astfel, Google va oferi informatii despre cele mai comune boli care au drept simptom datele pe care le introduci in bara de cautare.

De exemplu, daca introduci in bara de cautare termenii articulatii umflate, Google iti va oferi informatii despre artrita. De asemenea, iti va sugera un tratament si tipul de medic pe care ar trebui sa il consulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.