Yuppy 25 Mai 2016 16:31
Povestea baiatului care a socat lumea cu greutatea sa.

Jacob Miller a fost mereu grasut. Desi s-a nascut prematur, Jacob cantarea mai mult decat un baietel normal. Atunci cand la varsta de un an, Jacob cantarea deja 23 de kilograme, doctorii au crezut ca baiatul sufera de probleme hormonale.

Pe masura ce a inaintat in varsta, tanarul lua din ce in ce mai mult in greutate. Pe langa faptul ca, din cauza greutatii, Jacob suferea de numeroase afectiuni fizice, baiatul a inceput sa fie si deprimat. Copiii de la scoala se lua de el, facandu-l pe Jacob sa se retraga in sine si sa devina singuratic.

La 15 ani, tanarul cantarea 330 de kilograme si a fost diagnosticat cu diabet si boli de inima si ficat. Din cauza greutatii, Jacob nu putea fi operat asa ca a trebuit sa faca o schimbare in viata lui.

Dupa ce a tinut regim si a slabit 34 de kilograme, tanarul a putut fi operat. Au trecut sase luni de atunci, iar infatisarea si greutatea baiatului s-au schimbat semnificativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.