Yuppy 18 Martie 2016 18:31
Potrivit unui studiu recent, exista un truc simplu care te poate ajuta sa mananci mai putin.

Daca ai incercat vreodata sa tii o dieta, probabil ca esti deja familiarizat cu toate trucurile – portii mici si dese, evita prajelile, bea multa apa etc. Oamenii de stiinta de la Universitatea de Stat din Colorado sustin ca au descoperit trucul care te poate ajuta sa mananci mai putin.

Potrivit acestora, pentru a manca mai putin in timpul meselor, tot ce trebuie sa faci este sa te asculti in timp ce mananci. Oamenii de stiinta au cerut participantilor la studiu sa manance prajituri in trei moduri diferite – cat mai zgomotos cu putinta, cat mai incet si normal. Persoanele care au mestecat zgomotos, au mancat mai putin in comparatie cu cei care au mancat normal. In mod surprinzator, si cei care au mestecat in liniste, au mancat la fel de putin.

Potrivit savantilor, acest truc functioneaza deoarece esti mai atent la mancarea pe care o consumi. Atunci cand nu esti distras de alte lucruri si iti asculti corpul, stii cand este timpul sa te opresti.

Cum vi se pare aceasta idee?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.