"Miroase a carton."

Jennifer Lovdahl, un chiropractician din Statele Unite, sustine ca a cumparat un meniu Happy Meal in anul 2010 si l-a pastrat timp de sase ani pentru a vedea ce se intampla cu mancarea. Aceasta a fotografiat si bonul primit in momentul achizitiei ca dovada ca meniul este intr-adevar vechi de sase ani.

Femeia, chiropractician de meserie, sustine ca a facut acest experiment pentru a-si incuraja pacientii sa manance sanatos. Lovdahl a cumparat meniul pe 8 ianuarie 2010 si l-a tinut in birou timp de sase ani. De curand, aceasta a postat o fotografie pe pagina de Facebook cu acelasi meniu.

It's been 6 years since I bought this "Happy Meal" at McDonald's. It's been sitting at our office this whole time and...

Posted by Jennifer Lovdahl on Wednesday, February 3, 2016
"Au trecut sase ani de cand am cumparat acest Happy Meal de la McDonald's. A stat in birou in tot acest timp si nu a putrezit, mucegait sau decompus. Miroase a carton. Am facut acest experiment pentru a le arata pacientilor cat de nesanatoasa este mancarea aceasta. In special pentru copiii in crestere. Sunt atat de multe chimicale in aceasta mancare. Alegeti mancarea adevarata. Mere, banane, morcovi, telina...aceasta este mancarea fast food adevarata."

Mesajul femeii a fost distribuit de peste 200,000 de ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.