Yuppy 7 August 2015 10:44
Un gest simplu poate avea efecte nebanuite. Acest adolescent a salvat viata unui sinucigas, asezandu-se langa el si intrebandu-l simplu daca se simte bine.

Jamie Harrington este un adolescent de 17 ani care a cucerit inimile internautilor cu povestea sa. Cu ajutorul a doar trei cuvinte simple, Jamie a reusit sa schimbe viata unui om.

"Te simti bine?" este intrebarea pe care tanarul a pus-o unei persoane aflate pe punctul de a se sinucide. Tanarul a reusit sa convinga persoana sa coboare de pe marginea podului si sa mearga la spital.

"Ma indreptam spre magazin sa cumpar un Gatorade cand am vazut un tip de cam 30 de ani stand pe marginea podului. M-am oprit sa il intreb daca se simte bine - desi putea vedea in ochii lui ca nu e - dar nu mi-a raspuns si a inceput sa planga.

Mi-a luat ceva sa il conving sa coboare si sa se aseze pe trepte si in cele din urma a facut-o. Am stat pe trotuar (...) si am vorbit timp de 45 de minute despre ce a patit si de ce se simte asa. Nu vroiam sa il las singur, dar trebuia sa plec, asa ca am vrut sa sun la salvare. I-am spus ca ei il vor ajuta sa se simta mai bine.

Dar el mi-a zis 'te rog, te rog, nu suna, sunt bine, vreau doar sa ma plimb putin si voi fi bine!'

L-am rugat sa ma lase sa sun la salvare, ca alfel nu voi putea dormi stiind ca l-am lasat singur. Asa ca am sunat si a fost dus la spitalul St. James.

Acum trei luni mi-a trimis un mesaj sa-mi spuna ca nevasta lui este insarcinata si vor avea un baietel pe care il vor numi dupa mine. Iti vine sa crezi?

Mi-a spus ca in momentul in care i-am vorbit era pe punctul de a sari si ca acele cuvinte i-au salvat viata. Mi-a spus ca pana si in ziua de azi inca mai aude acele cuvinte.

'Te simti bine?'

Nu puteam intelege cum cateva cuvinte i-au salvat viata, dar mi-a spus: 'Imagineaza-ti ca nimeni nu te-a intrebat vreodata asta'"

Povestea lui Jamie a fost postata pe pagina de Facebook Humans of Dublin si a adunat aproape 45.000 de aprecieri in doar cateva zile.

"I was just on my way to the American sweet shop to buy some Gatorade, when I saw this guy in his 30s sitting on the...

Citeste si:
David Popovici, locul 4 la Campionatele Europene în bazin scurt. Ce...
David Popovici, locul 4 la...
Posted by Humans of Dublin on Monday, August 3, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.