Yuppy 20 Mai 2015 14:09
Lisa Royle a post o fotografie in care isi arata sanul pentru a atrage atentia asupra semnelor subtile care pot indica tumori canceroase.

Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa postez imagini cu proprii sani pe Facebook”, a marturisit Lisa Royale potrivit Daily Mail.

Insa, femeia in varsta de 42 de ani a avut un motiv extrem de bun pentru a face acest gest. Cancerul la san poate trece foarte usor neobservat. Iar Lisa a vrut ca lumea sa inteleaga cat se subtile pot fi semnele acestei boli.

Royle a postat imaginea cu cateva zile inainte de operatia de mastectomie.

Studiati-va cu atentie sanii. V-ar putea salva viata”, a scris Lisa Royale pe reteaua de socializare. Imaginea a fost distribuita de peste 65.000 de ori.

Incretiturile sau gropitele pot fi semne ca ceva nu este in regula cu sanii tai. De fapt, orice schimbare sau orice protuberanta aparuta trebuie controlata imediat.

Ok so I never thought I'd post a boob picture on Facebook but I thought I would before it gets chopped off next week....

Posted by Lisa Royle on Monday, May 11, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.