Yuppy 18 Martie 2015 09:36
Oricat de importante ar fi medicamentele, anumite remedii, precum o supa calda sau un ceai pot face minuni. Iata 8 remedii naturiste care functioneaza.

Cu totii avem anumite remedii care credem ca ne ajuta sa ne punem pe picioare. Fie ca vorbim de supa de pui, ceaiul de ghimbir sau frectia cu carmol, aceste practici ne-au pus pe picioare atunci cand eram bolnavi. De ce functioneaza aceste remedii? Cei de la Asap Science au raspunsul.

Potrivit acestora, supa de pui are efect antiinflamator, prevenind miscarea unui tip de celule albe, numite neutrofile. Ca rezultat, aceste celule nu se mai strang in plamani, ducand la eliberarea acestora.

Mai mult, potrivit acestora, 100 de grame de mere contin puterea antioxidanta a 1500 miligrame de vitamina C, extrem de importanta pentru organism. Potrivit studiilor, aceasta poate reducea cresterea tumorilor canceroase din ficat sau colon.

Mai multe informatii puteti afla urmarind clipul de mai sus.

Voi ce remediu naturist aveti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.