Gama ofera o ingrijire completa in 4 pasi, esentiala pentru fata gata de actiune: gelul de curatare energizant - gelul de ras Revitalizant - balsamul Revitalizant Double Action, ce calmeaza fata dupa ras si o energizeaza in acelasi timp, - si roll-on-ul revitalizant pentru ochi. Gelul revitalizant Q10 sau crema revitalizanta cu Q10 completează rutina zilnica masculina, in functie de tipul de ten.

Gama completa revitalizanta de la NIVEA FOR MEN

4 Pasi pentru "Fata gata de actiune"

Un barbat de success este un barbat intotdeauna gata de actiune. Acum, NIVEA FOR MEN ofera energia necesara pentru stimularea tenului masculin obosit prin noua gama completa de produse de ingrijire cu cea mai buna sursa de energie: Coenzima Q10.

Gama ofera o ingrijire completa in 4 pasi, esentiala pentru “fata gata de actiune”: gelul de curatare energizant - gelul de ras Revitalizant - balsamul Revitalizant Double Action, ce calmeaza fata dupa ras si o energizeaza in acelasi timp, - si roll-on-ul revitalizant pentru ochi. Gelul revitalizant Q10 sau crema revitalizanta cu Q10 completează rutina zilnica masculina, in functie de tipul de ten.

Orele suplimentare, noptile lungi si lipsa de somn fac parte din viata de zi cu zi a oricarui barbat. Provocarile zilnice isi pun amprenta in special de pe fata: tenul obosit si supus stresului cotidian, cercuri intunecate in jurul ochilor si cearcanele sunt cele mai frecvent mentionate problemele ale tenului barbatilor.

Coenzima Q10
Q10 este o coenzima proprie pielii, care asigura energia celulara. Stilul de viata agitat si alte influente negative ale mediului determina aparitia stresului, iar pielea are o nevoie tot mai mare de Q10. Noua gama de ingrijire cu Q10 de la NIVEA FOR MEN ofera remediul necesar. Celulele pielii capata o energie noua, iar procesul de regenerare naturala a pielii este intarit.

Ingredientul activ, apreciat in intreaga lume pentru eficienta sa in produsele de ingrijire faciala, poate fi regasit, acum, pentru prima data, in Gelul de ras Revitalizant si in balsamul Revitalizant Double Action de la NIVEA FOR MEN. Pachetul de ingrijire este completat de Gelul Revitalizant Q10 si de Roll-On-ul revitalizant pentru ochi. Gama asigura pielii maximum de prospetime si energie pentru cu fiecare etapa a rutinii de ingrijire.

Citeste si:
Nivea for Men stie ce iti doresti Craciunul acesta!
Nivea for Men stie ce iti...

PRODUSUL STAR

Balsamul after shave Double Action cu Q10

Noul balsam after shave are acum o dubla actiune: calmeaza tenul dupa barbierit si energizeaza intreaga fata. Dubla actiune a balsamului after shave este un adevarat multi-talent. Formula cu musetel si ingredientele speciale hidratante calmeaza iritatiile de dupa barbierit si confera pielii un aspect neted si relaxat. Acum, balsamul poate fi aplicat pe intreaga fata pentru a oferi pielii obosite si stresate o noua energie.

4 Pasi pentru "Fata gata de actiune"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.