Desi este putin futuristic, tehnologia epilarii definitive progresiv cu Lumina Intens Pulsata (IPL), este cat se poate de reala, si a devenit o parte esentiala a vietii de zi cu zi.

Desi este putin futuristic, tehnologia epilarii definitive progresiv cu Lumina Intens Pulsata (IPL), este cat se poate de reala, si a devenit o parte esentiala a vietii de zi cu zi. Chiar daca este vorba despre parul facial la femei sau cel de pe spate la barbati, tratamentul cu IPL pentru indepartarea parului are toate raspunsurile. Epilare definitiva cu IPL - o realitate cu care trebuie sa ne obisnuim dar sa o si acceptam.

DE CE ?

Haideti sa revizuim metodele cunoscute in Romania, mai vechi si mai noi:
• Raderea cu lama sau sugaring cu crema....oare mai aplica cineva aceasta metoda veche care atat de multe dezavantaje?
• Ceara ...care lasa urme si este dureroasa si ...nu, nu o doreste nimeni!
• Laserul sau electroliza; da metode mai noi dar cu cateva semne de intrebare asupra urmarilor in timp.
• IPL sau Lumina Intens Pulsata; este ultima metoda aparuta la noi despre care putem afirma ca nu este un tratament invaziv, este executat cu precizie chirurgicala, reactioneaza repede in timp, acopera o mai mare suprafata a corpului doar intr-o singura sedinta.

Orice metoda ai ales, vezi daca merita !
Barbatii arata mult mai bine atunci cand muschii nu mai sunt acoperiti de par si se simt cu siguranta mult mai confortabil deoarece indepartarea parului reduce transpiratia si mirosurile corporale. Indepartarea parului cu IPL pentru barbati a fost adoptata de toata lumea, de barbati care-si doreau sa fie atractivi si sa se simta bine, nu numai pentru ei insisi dar si pentru cei din jur. Efectele tratamentului sunt de lunga durata si foarte placute.

Daca te intrebi care ar fi costurile acestui tratament sau daca este prea scump, nu-ti face griji, deoarece de-a lungul timpului a devenit un produs accesibil tuturor si oricum merita. Care barbat nu-si doreste sa-si etaleze pielea aproape la fel de fina ca a unei femei, sub care sa se vada pectoralii sau ceilalti muschi atat de frumosi!

Nu conteaza daca esti barbat sau femeie si doresti sa scapi de parul nedorit, tehnologia cu IPL iti va aduce zambetul pe buze. Exploreaza minunile pe care ti le ofera tratamentul IPL si ofera-ti o viata plina de placere.

ESTE SANATOASA ACEASTA METODA?

Pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare, foarte importanta pentru tine, trebuie sa intelegi cum functioneaza acest tratament, care sunt conditiile necesare si care ar putea fi efectele acestui tratament.

Parul creste de sub piele, din interiorul unui bulb care se gaseste in foliculul pilos. Pentru a stopa permanent cresterea parului si pentru a preveni aparitia lui, cresterea parului din acest bulb trebuie oprita. Aici intervine tratamentul de indepartare a parului cu IPL. Aparatul emite o lumina intensa si in pulsuri, asupra bulbului si foliculului pilos, destabilizandu-l. Lumina reactioneaza cu pigmentul pielii numit melanina, prezenta in bulb. Bulbul astfel distrus si nu mai poate fi regenerat.

Lasa-te dus de val in fata experientei magice a indepartarii parului cu IPL pentru barbati si vei renaste, devenind o persoana atractiva, energica si revigorata si cu stapanire de sine, ceea ce este invidia tuturor.
Vrei sa incerci tehnologia IPL pentru indepartarea definitiva a parului nedorit? Daca raspunsul tau este DA atunci completeaza formularul de mai jos ca sa poti sa testezi GRATUIT. Acest test GRATUIT nu te obliga sub nicio forma sa achizitionezi pachet complet de servicii.

Formular de aplicare

Incearca GRATUIT ultima tehnologie in domeniul Epilarii Definitive!
Aplica ACUM!
Email:
Nume:
Telefon:
Varsta:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.