Dezvoltatorul jocului, Little Labs a lucrat impreuna cu Amber Studio pentru a aduce jocul The Martian: Bring Him Home pe ecranele device-urilor Android.

Jocul din spatele filmului The Martian, care il are in rol principal pe Matt Damon, a fost lansat pe 1 octombrie si este disponibil pentru Apple si Android. Amber Studio, cel mai mare studio independent din Romania, este responsabil pentru implementarea versiunii pentru telefoane mobile Android. Amber Studio a lucrat alaturi de Little Labs, un dezvoltator de pe piata americana, specializat in aplicatii pentru smartwaches.

Fox Digital Entertainment, divizia Twentieth Century Fox care dezvolta si produce aplicatii si jocuri, impreuna cu dezvoltatorul Little Labs, un studio de jocuri independent din Los Angeles, au lucrat impreuna pentru a aduce The Martian game pe ecranele smartphone-urilor si smartwatch-urilor. Acestia au apelat la studioul romanesc Amber pentru a implementa si adapta jocul pe platforma Android. Echipa dedicata proiectului a lucrat pret de 2 luni pentru a livra produsul care acum poate fi downloadat din Google Play Store.

Aplicatia este disponibila pentru dizpozitive mobile Apple si Android, dar si pentru Apple Watch si Android Wear, cu caracteristici speciale si un nivel de interactivitate special construit pentru acestea. Caracteristicile cheie ale jocului includ alegeri interactive care definesc sansele lui Mark de supravietuire, sprijin stiitific din partea echipei NASA care ajuta jucatorul sa ia cele mai bune decizii, o poveste captivanta care urmareste firul narativ al filmului, cat si al cartii si posibilitatea de a viziona trailerul filmului si de a cumpara bilete la film prin intermediul aplicatiei.

Este inca un proiect cu care ma mandresc, pentru ca a iesit din calculatoarele echipei noastre si a ajuns direct pe telefonalele sau smartwatch-urile oamenilor din lumea inreaga. Nu este nici primul, dar nici pe departe ultimul proiect de acest gen, pentru ca am reusit sa strangem o echipa de oameni de top si suntem intr-o continua recrutare, iar oportunitatile nu ne lipsesc” a declarat Dragos Hancu, fondatorul Amber Studio.

Citeste si:
Cum și-a ales What s Up numele de scenă. Marius Moga s-a îndoit de...
Cum și-a ales What s Up...

Amber Studio a fost lansat acum 2 ani, primul client fiind reprezentat de Disney Interactive. Studioul a pornit cu o echipa de numai 3 oameni, a ajuns la 170 de oameni in prezent si se afla intr-un continuu proces de recrutare. In primul an, cifra de afaceri a atins suma de 1 milion de euro, ajungand la 6 milioane de dolari in prezent. Pilonii de business ai Amber Studio sunt reprezentati de departamentele QA, Deployment si Creatie. Pilonii de servicii, Deployment si QA, reprezinta core business-ul Amber, dar studioul investeste de asemenea in departamentul Creatie, acesta reprezentand un nou focus al studioului, obiectivul fiind de a dezvolta proiecte proprii in viitorul apropiat.

Jocul pentru Android este disponibil pe Google Play Store, la pretul de 2.99 dolari – The Martian: Bring Him Home


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.