Cei care sunt obisnuiti cu seria Fifa atunci jocul Fifa 12 este mai mult decat o surpriza placuta. EA Sport ne-a prezentat cate ceva din culisele jocului care urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.

EA Sports lanseaza Fifa 12 in aceasta toamna. Mai toata suflarea programatorilor din companie incearca sa puna acum la punct ultimele detalii legate de ultimul joc din seria Fifa.

De cealalta parte a baricadei, gamerii ( jucatorii, publicul larg) asteapta cu nerabdare sa arunce o privire peste ultima seria de prea-popularul joc FIFA.

Ca sa facem un scurt rezumat la ceea ce am vazut pe site-ul oficial trebuie sa va spunem in cat mai putine cuvinte ca tot ce stiati pana acum se schimba. Astfel, cei de la EA Sports au incercat ca prin Fifa 12 sa construiasca atmosfera pe care un jucator adevarat de fotbal o traieste in mijlocul meciului, iar pentru acest lucru au schimbat camera standard cu una care "priveste" mult mai de jos, de la nivelul capului jucatorului.

Cu alte cuvinte, Fifa 12 va pune cel mai mult in pielea unui jucator care alearga pe teren.

Network si "inteligenta" jucatorilor

Alte noutati vin si din partea controlului jucatorilor si a schemelor pe care acestia pot sa le realizeze. Mult mai multe "fente" de joc, driblinguri sau deposedari.

Fifa 12 pune un accent deosebit si pe modul "network" si in acest sens au realizat pentru prima data o platforma in care toti jucatorii de Fifa 12 pot sa se conecteze si sa imparta din experienta pe care o dobandesc in timpul jocului.

Daca v-am incantat pana acum trebuie sa va tineti bine pentru ca vestea cea buna am pastrat-o la final. EA Sports pune la dispozitie, chiar inainte de a lansa jocul, o varianta Demo pentru cei nerabdatori. Asadar, daca vreti sa jucati inainte oricui acest joc nu trebuie decat sa accesati pagina oficiala si sa faceti o cerere pentru versiunea demo a Fifa 12.

Intre timp v-am pregatit doua clipuri ca sa va faceti o idee despre ce v-am explicat mai sus

Citeste si:
Un ministru german îl acuză pe Vladimir Putin că face un joc...
Un ministru german îl acuză...

EA Sports Fifa 12 : Noi miscari

EA Sports Fifa 12: Action Trailer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.