O tanara de 16 ani si-a transformat experientele negative de la scoala in ceva productiv.

Natalie Hampton a fost de nenumarate ori victima bullying-ului la scoala. Tanara in varsta de 16 ani din Sherman Oaks, California, era adeseori batjocorita de colegi si nevoita sa manance singura in pauzele de masa. In loc sa se lase deprimata de aceste experiente, eleva a hotarat sa creeze o aplicatie care sa ajute elevii aflati in situatii asemanatoare.

Numita "Sit With Us" (Stai cu noi), aplicatia are rolul de a-i impiedica pe elevi sa se simta respinsi. Utilizatorii, care mai sunt numiti si ambasadori, creeaza invitatii si le trimit celor din jur pentru a le spune ca sunt in cautarea unor tovarasi. Astfel, intreg procesul este privat si nimeni nu trebuie sa stie ca esti singur. Mai mult, stii ca nu vei fi respins in momentul in care te vei aseza la masa.

Aplicatia a fost lansata pe 9 septembrie, iar Natalie sustine ca elevii de la scoala la care invata au inceput deja sa o foloseasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.