Samsung a lansat noua serie de smartphone-uri Galaxy A, ce dispun de un design nou si specificatii tehnice imbunatatite.

Seria Galaxy A (2016) consolideaza pozitia de lider a Samsung in design si tehnologie, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-si exprima personalitatea prin performanta uimitoare a celor trei smartphone-uri: A7 cu ecran de 5,5 inci, A5 cu ecran de 5,2 inci si A3 cu ecran de 4,7 inci.

„Samsung se dedica constant inovatiei, inspirandu-se din feedback-ul utilizatorilor si analizand nevoile consumatorilor din lumea intreaga,” a declarat JK Shin, presedinte si CEO, Samsung IT & Mobile Business Division. „Am integrat in noua serie Galaxy A (2016) ceea ce isi doresc utilizatorii si am venit cu imbunatatiri la nivel de stil si performanta.”

Seria Galaxy A (2016) se aliniaza designului Samsung Galaxy - mixul de sticla si metal care inspira stil si armonie.

Seria Galaxy A (2016) aduce o performanta superioara la nivelul camerelor foto, pentru fotografii si videoclipuri mai clare si mai luminoase. Camerele foto includ stabilizare optica (OIS), pentru imagini clare, si lentile F1.9, pentru fotografii reusite chiar si in conditii de luminozitate scazuta. In plus, functia Samsung Quick Launch permite deschiderea camerei foto in mai putin de o secunda, prin dubla apasare a butonului Home. Functiile Wide Selfie, Palm Selfie si Beautifying Effect sunt disponibile pentru cele mai reusite selfie-uri.

Seria Galaxy A (2016) va fi disponibila in China, incepand cu jumatatea lunii decembrie si va intra in curand pe pietele din intreaga lume.

Galaxy A5 si Galaxy A7 (2016) suporta tehnologia Samsung Pay, serviciul de plati mobile dezvoltat de Samsung. Securizat prin amprenta, Samsung Pay functioneaza prin tehnologiile MST (Magnetic Secure Transmission) si NFC (Near Field Communication).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.