Yuppy 2 Martie 2015 10:36
Samsung Electronics a lansat astazi noile smartphone-uri Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Acestea inaugureaza o noua linie de design, fiind realizate din materiale premium si integreaza cele mai avansate tehnologii Samsung pentru a le oferi utilizatorilor experiente mobile superioare.

Cu noile Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, Samsung le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare si seteaza noi standarde in industrie,” a declarat JK Shin, CEO si Head of IT & Mobile Communications Division in cadrul Samsung Electronics. „Ii ascultam cu atentie pe utilizatori si invatam din succesul si provocarile care ne ies in cale, pentru ca intotdeauna sa venim cu idei noi si sa depasim limitele tehnologiei. Cu un design nou, o retea puternica de parteneri si servicii impecabile, Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge le ofera utilizatorilor cele mai bune experiente de utilizare.

Eleganta si eficienta

Create cu precizie din metal si sticla, Galaxy S6 si Galaxy S6 edge integreaza specificatii tehnice avansate intr-un design practic si elegant. Galaxy S6 edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce ofera o experienta de vizualizare captivanta datorita primului ecran din lume curbat pe ambele parti. Corpul din sticla, realizat din cel mai rezistent material, Corning® Gorilla Glass® 4, este disponibil intr-o gama de culori elegante. Acestea includ nuantele White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz si Green Emerald si releva o textura unica atunci cand lumina naturala este reflectata pe suprafata carcasei smartphone-ului.

Realizarea acestui design deosebit a necesitat o tehnologie inovatoare pentru prelucrarea sticlei, precum si controale stricte de calitate, astfel ca Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge se diferentiaza de orice alt smartphone disponibil pe piata.

Design-ul premium al dispozitivelor este completat de o interfata complet noua si optimizata, care ofera experiente mai placute in utilizare. Aplicatiile si oferta variata de functii si setari sunt mult mai intuitive si simplifica experienta de utilizare.

Imagini vibrante si o camera foto mai rapida

Camerele foto principale si cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt mai rapide si ofera imagini clare si vibrante. Obiectivele F1.9 si senzorii de inalta rezolutie atat de pe camera frontala (5 MP), cat si de pe cea principala (16 MP) ofera o calitate superioara a imaginii, chiar si in medii intunecate. In plus, functiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) si IR Detect White Balance ofera solutii avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfecta. Noua functie „Quick Launch” le permite utilizatorilor sa acceseze rapid camera foto, in doar 0,7 secunde*, printr-o simpla apasare dubla a butonului home. Aceste functii avansate ale camerei foto le permit uilizatorilor sa surprinda cele mai importante momente din viata fara a face compromis la calitatea imaginii.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...


Incarcare rapida, fara cabluri

Galaxy S6 si S6 edge stabilesc noi standarde pentru incarcarea wireless, datorita tehnologiilor integrate certificate WPC si PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de incarcare wireless disponibil pe piata certificat cu standardele WPC si PMA. In plus, noile smartphone-uri se incarca foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decat Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare dupa doar 10 minute de incarcare.*

Tehnologie de varf si performanta uimitoare

Subtiri si usoare, smartphone-urile Galaxy S6 (6,8mm si 138g) si Galaxy S6 edge (7mm si 132g) sunt echipate cu cele mai performante procesoare de ultima generatie, dezvoltate de Samsung. Primul procesor mobil din lume cu tehnologie de 14nm pe platforma de 64 de biti, noua memorie LPDDR4 si memoria flash UFS 2.0 ofera performanta uimitoare, viteza imbunatatita si un consum redus de energie. In plus, primul codec hardware based 1440P/VP9 permite streaming-ul video la rezolutii superioare cu un consum redus de energie.

Citeste si:
Metodele eficiente de securitate la care să apelezi pentru casa ta
Metodele eficiente de...

Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci ofera cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi. Utilizatorii se pot bucura de continut digital oriunde si oricand, chiar si in lumina soarelui, datorita vizibilitatii imbunatatite a ecranului (600cd/mm).


Serviciu de plati mobile sigur si usor de folosit

Samsung Pay, noul serviciu de plati mobile, este usor de utilizat si va fi disponibil in mai multe locuri decat orice alte aplicatii competitoare de acest fel. Samsung Pay va fi lansat pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 edge in a doua jumatate a anului, in SUA. Fiind protejat prin serviciul Samsung KNOX, functia de scanare a amprentei si tehnologii token avansate, Samsung Pay functioneaza atat prin tehnologiile NFC (Near Field Communication), cat si prin MST (Magnetic Secure Transmission).

Securitate imbunatatita

Galaxy S6 si S6 edge sunt construite pe platforma securizata imbunatatita Samsung KNOX, oferind functii avansate pentru protectie in timp real in fata unor posibile atacuri. Ambele dispozitive sunt potrivite pentru a fi folosite de catre companii datorita imbunatatirilor aduse platformelor MDM si KNOX pentru simplificarea si imbunatatirea managementului dispozitivelor mobile. In plus, functia Find My Mobile blocheaza dispozitivele pierdute si protejeaza informatiile personale cu ajutorul mai multor servicii, printre care noul „Reactivation lock”, ce poate fi controlat de la distanta.

Citeste si:
Despre industria producatore de mașini
Despre industria producatore...

Cu un senzor de amprenta digitala imbunatatit, autentificarea se face rapid, iar datele criptate sunt salvate in spatiul de stocare protejat al dispozitivului.

Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile la nivel global incepand mijlocul lunii aprilie 2015, in versiuni de 32, 64 si 128 GB si in culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) si Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

* Viteza medie rezultata din testari interne, realizate de Samsung. Rezultatele pot varia in functie de dispozitiv sau de situatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.