O noua generatie de aspiratoare robot si o masina de spalat revolutionara

Samsung Electronics Co., Ltd., un inovator la nivel global al pietei de electrocasnice, a anuntat o noua serie de electrocasnice pentru curatarea hainelor si ingrijirea podelelor. Proiectate pentru a imbunatati experienta zilnica a utilizatorilor, noile produse permit intretinerea facila si eficienta a gospodariei. Avand performante deosebite, design inteligent si o functionalitate avansata, cele mai recente inovatii Samsung – o noua masina de spalat si un aspirator robot revolutionar – sunt prezentate in cadrul Consumer Electronics Show 2015, intre 6-9 ianuarie.

Familiile din ziua de astazi sunt mai ocupate ca niciodata, de aceea auzim in mod constant de la utilizatori ca au nevoie de solutii convenabile si usoare pentru treburile casnice zilnice, cum ar fi prespalarea tesaturilor, tratarea petelor si curatarea prafului. Ei cauta electrocasnice cu solutii inteligente, care sa ii ajute sa eficientizeze ingrijirea caselor pentru a avea mai mult timp la dispozitie pentru lucrurile pe care vor cu adevarat sa le faca”, a declarat John Herrington, Vicepresedinte Senior si Manager General al diviziei Home Appliances, in cadrul Samsung Electronics America.

Gama noastra de produse inovatoare si moderne pentru curatarea hainelor si a casei vin in intampinarea nevoilor utilizatorilor. Electrocasnicele Samsung sunt combinatia ideala de simplitate, performanta, tehnologie si inovatie”, a completat acesta.

Inovatie in curatarea hainelor

Conform cercetarilor din domeniu, tratarea in prealabil a petelor si prespalarea sunt unele dintre cele mai dificile etape in curatarea hainelor. Cea mai recenta masina de spalat de la Samsung rezolva aceasta problema printr-o functie simpla, dar revolutionara, activewash®. Partea de sus a masinii de spalat activewash are in interior o cuva cu jet de apa si o suprafata de spalat speciala. Aceasta cuva asigura un spatiu separat pentru tratarea petelor dificile, precum cele de pe uniformele sportive foarte murdare sau articolele care se spala de mana, cum ar fi puloverele delicate. O data prespalate, hainele si apa vor ajunge cu usurinta in cuva principala. Aceasta solutie le permite consumatorilor sa isi desfasoare intregul proces de curatare a hainelor in aceeasi incapere in care se afla masina de spalat, evitand astfel deranjul si efortul suplimentar.

Citeste si:
Mihai Trăistariu este în doliu. Cineva drag i-a murit și crede că...
Mihai Trăistariu este în...

Masina de spalat activewash® accelereaza procesul de spalare prin tehnologia SuperSpeed. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot spala o masina incarcata cu haine in doar 36 de minute , fara a afecta eficienta spalarii. Astfel, activewashTM este prima masina de spalat Samsung cu incarcare verticala echipata cu aceasta tehnologie de economisire a timpului.

Masina de spalat, activewash® va fi disponibila din primavara anului 2015 pe pietele selectate.

O noua generatie de aspiratoare robot

Ani de-a randul, aspiratoarele robot au promis sa revolutioneze procesul de curatare, insa, in realitate, aspiratoarele robot traditionale nu au rezultate la fel de bune pe covoare asa cum au pe podele. Acest lucru se va schimba cu noul Samsung POWERbot VR9000, un aspirator robot puternic echipat cu tehnologii avansate menite sa rezolve munca grea din gospodariile aglomerate, fiind eficient atat pe podele, cat si pe covoare.

Citeste si:
Aspiratoare robot la reducere: economiseste timp pentru ce iti place
Aspiratoare robot la...

Capacitatea sa de curatare este fara precedent. Motorul Digital Inverter dispune de un nivel de aspiratie de pana la 60 de ori mai puternic decat cel al unui aspirator robot obisnuit. Astfel, indeparteaza murdaria si resturile de pe covoare mai bine decat alti roboti. Suprafetele din lemn si cele laminate sunt curatate foarte usor de VR9000, iar peria extra-wide de patru inci, care este mai lata decat cea a unui aspirator robot obisnuit, elimina necesitatea periilor laterale, acoperind mai mult spatiu dintr-o singura trecere. Tehnologia CycloneForce creeaza o forta centrifuga care aspira particulele intr-o camera interioara separata, evitand infundarea si mentinand forta mare de aspiratie.

Inovatia aspiratorului POWERbot VR9000 il face si usor de manevrat. Spre deosebire de alte aspiratoare robot, acesta dispune de senzorul Height Performance FullView®, care detecteaza chiar si obiectele mici de pe o arie larga. Cu o tehnologie performanta, senzori si o camera digitala, sistemul Visionary MappingTMPlus creeaza o harta completa a casei pentru a calcula cea mai eficienta cale de aspirare, evitand obstacolele, cum ar fi jucariile copiilor. Rotile Easy PassTM ii permit aspiratorului sa se deplaseze prin casa cu usurinta si precizie. In plus, tehnologia Point Cleaning le permite utilizatorilor sa ghideze aspiratorul prin apasarea unui simplu buton de pe telecomada.

Citeste si:
Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW
Samsung lansează un...

Odata ce curatenia este terminata sau atunci cand bateria este descarcata, aspiratorul POWERbot VR9000 se va intoarce la statia de energie pentru reincarcare.

Aspiratorul Samsung POWERbot VR9000 Airborne Copper va fi disponibil in primavara anului 2015 cu o carcasa in culorile auriu sclipitor si negru chic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.