In timp ce pe piata tabletelor se aglomereaza un pic oferta, fiind deja prezente mai toate brandurile cu sau fara nume, Asus reuseste sa gaseasca o nisa cu care sa iasa in evidenta, chiar si in fata brandului care a inventat notiunea de tableta, Apple.

ASUS reuseste ce probabil multi si-au propus, dar nu au concretizat si anume sa gaseasca o nisa care sa ii scoata in evidenta in fata celor 2 mari jucatori de pe piata tabletelor, Samsung si Apple.

Eee Pad Transformer Prime este prima ultra-tableta dotata cu capacitati tehnologice echivalente unui laptop bunicel. Ca sa incepem cu inceputul trebuie sa precizam faptul ca ASUS Eee Pad Transformer Prime este prima tableta dotata cu sistem Android 4.0.

In al doliea rand, ASUS Eee Pad Transformer Prime foloseste un procesor quad-core destinat momentelor in care tableta are nevoie de resurse si in acelasi timp mai este dotata si cu un procesor de 500 Mhz folosit in momentele in care gadgetul nu are nevoie sa-si foloseasaca intreaga capacitate.

Astfel, ASUS a reusit sa gaseasca o metoda buna de a face economie la capitolul descarcarea bateriei si astfel a reusit sa ofere o autonomie de 16 ore la care se mai pot adauga inca 6 ore daca conectezi tableta la tastatura portabila (accesoriu separat) prevazuta cu propria baterie.

In al treilea rand, Asus Eee Pad Transformer Prime are o greutate si o dimensiune egala cu un Apple iPad 2, ceea ce practic reprezinta “manusa aruncata” in mod direct producatorului american, facandu-se astfel o declaratie de competitie care se anunta cu scantei.

Nu in ultimul rand trebuie stiut ca ASUS mai reuseste sa bata la un capitol performanta lui Ipad2 si anume la capitolul luminozitate a display-ului: 600 nits in cazul tabletei ASUS fata de doar 350 nits in cazul iPad2. Lucru care chiar daca nu conteaza foarte mult la prima vedere, s-ar putea sa vi se pare folositor daca sunteti vara pe plaja la soare.

Tot la capitolul performanta interna mai trebuie stiut ca ASUS Eee Pad Transformer Prime are o placa video Tegra 3 cu procesor de 1,4 Ghz si 1 Gb RAM.

Camera video este din nou o performanta speciala pe piata tabletelor. Avand un obiectiv extra-wide de 178 de grade, camera foto de pe tableta ASUS este cea mai performanta de pe piata la ora actuala.

Citeste si:
Despre industria producatore de mașini
Despre industria producatore...

Ca si o concluzie in finalul articolului, Asus ofera in acest moment cea mai performanta tableta (o ultra-tableta) care “bate” de departe iPad2 si Galaxy 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.