O stire noua din domeniul Gadget ce merita impartasita. Samsung a anuntat oficial intrarea in productia de serie a LCD-ului transparent care a fost prezentat la inceputul acestui an la CES.

Producatorul korean anunta la inceputul anului 2011, in cadrul CES, ca a pregatit o noua generatie de monitoarea LCD care sunt defapt transparente. Anuntul a fost foarte bine primit, dar nu a stat departe de ochiul critic al celor mai carcotasi dintre noi. Foarte multi considera ca ecranul transparent este putin practic si ca defapt nu revolutioneaza pe masura asteptarilor de pe piata monitoarelor, mai ales ca tehnologia 3D este mult mai atractiva.

In schimb, noi nu putem sa stam deoparte si sa nu apreciem noul model de la Samsung, care pare sa fie de bun augur intr-o societate care tinde sa fie din ce in ce mai … transparenta.

Asadar, producatorul Samsung a anuntat astazi ca modelul transparent de LCD o sa intre in productia de serie incepand cu luna aprilie si o sa fie disponibil in doua variante: alb si negru, ambele cu un contrast de 500:1 si o rezolutie de 1680 x 1050. De asemenea, noul display consuma cu 90% mai putin curent decat orice alt LCD conventional.

Pentru o demonstratie clara a noului LCD transparent de la Samsung prezentam doua filmulete mai jos. Enjoy!




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.