Inainte de a incepe efectiv confruntarea, va spun ca preturile Diverta pentru iPhone 4 sunt de 4.799,9 lei pentru versiunea de 16GB si de 5.499,9 lei pentru iPhone 4 de 32GB. Bineinteles, preturile sunt pentru telefoane la liber, fara nici un fel de abonament.

Dupa ce o buna perioada am citit, auzit sau vazut diverse articole, stiri, review-uri, zvonuri si alte exercitii de marketing mai mult sau mai putin reusite, a venit timpul pentru o confruntare face to face. Asadar, in partea dreapta a ringului redactia Playtech.ro, iar in coltul opus: inegalabilul, faimosul si mult asteptatul iPhone 4, venit direct de la Diverta. Daca a fost intr-adevar o intalnire de gradul patru si de ce parte s-a lasat cu vanatai, ramane sa descoperiti pe parcursul acestui review realizat de playtech.ro.

Inainte de a incepe efectiv confruntarea, va spun ca preturile Diverta pentru iPhone 4 sunt de 4.799,9 lei pentru versiunea de 16GB si de 5.499,9 lei pentru iPhone 4 de 32GB. Bineinteles, preturile sunt pentru telefoane “la liber”, fara nici un fel de abonament.

Design si calitatea materialelor si a asamblarii:

Un capitol la care cei de la Apple nu au dezamagit niciodata. Oricine a interactionat macar vizual cu vreun produs al companiei a putut observa calitatea ireprosabila a materialelor folosite si atentia pentru detalii, ambele contopite intr-un design specific. Atat ambalajul, cat si device-ul in sine se remarca prin simplitate, o simplitate extrem de rafinata, care inspira un aer futurist si total opus banalului.

Noul iPhone emana calitate si rafinament prin toti porii. Telefonul este extrem de bine inchegat si nu scartaie, indiferent de pozitia sau metoda de utilizare. Asta pentru ca totul este fixat cu suruburi aproape invizibile care nu permit nici cea mai mica miscare nici macar a capacului bateriei.

Cititi review-ul complet pe playtech.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.