Acer Liquid E Ferrari este un telefon excelent pentru cei care fie au un Ferrari, fie vor sa-si cumpere unul, sau fie sunt numai fani infocati ai calutului cabrat.

La targul IT Computex, Acer a avut expus un smartphone Liquid E in editie speciala Ferrari. Probabil ca stiti deja de colaborarea veche dintre Acer si calutul cabrat, fructificata in cateva laptop-uri rosii ca focul si rapide. Iata ca a venit si randul unui telefon inteligent sa fie branduit cu celebrul Ferrari, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Telefonul da.

Liquid E Ferrari este practic acelasi Liquid E lansat in februarie, care a dezamagit partial prin implementarea unui procesor Snapdragon capabil sa ruleze la 1 Ghs si totusi downgradat pana la 768 Mhz. De ce sa scazi frecventa procesorului cand ai dotari care se pot bate cu cele din ultimele bijuterii hardware de la Sony, Samsung sau HTC? Daca vrei sa-i ajungi sau chiar sa-i intreci pe ei, trebuie, chiar si taiwanez sa fii, sa pui ce ai mai bun intr-un device. Mai ales ca este si Ferrari. Nu, lucrurile au ramas exact la fel, pe principiul aceeasi Marie, dar cu alta palarie.

Telefonul are un display capacitiv de 3.5 inci, sistem de operare Android 2.1, o camera foto de 5 Megapixeli, 256 MB de RAM si un card microSD de 8 GB inclus in pachet. Per ansamblu, hardware-ul este decent si face casa excelenta cu aproape cel mai nou Android de la Google. Am spus aproape pentru ca Froyo 2.2 este gata sa vina pe actualele platforme, cu imbunatatiri destule. Partea buna la Liquid E Ferrari este ca apare logo-ul Ferrari acolo. Se pastreaza combinatia de culori rosu cu galben, iar in pachet este livrat si un handsfree special. De asemenea, vor exista poze si clipuri salvate in memoria telefonului.

Acer Liquid E Ferrari este un telefon excelent pentru cei care fie au un Ferrari, fie vor sa-si cumpere unul, sau fie sunt numai fani infocati ai calutului cabrat. Cand esti mare companie IT, trebuie sa te bazezi pe ultimul aspect, intrucat primele nu aduc nicidecum vanzari in volum mare. Oricum, aceste lansari sunt si pentru imagine, fara ca producatorul sa astepte minuni cu ele.

Citeste si:
Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24
Formula 1: Acesta este noul...

Poze, in galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.