Netbook-urile au fost "the big thing" si Asus a cam initiat moda. Mergand pe o reteta deja populara, taiwanezii au tot adus imbunatatiri si publicul le-a primit cu bratele deschise. Mai nou, Eee PC T101MT aduce multitouch-ul intr-un produs accesibil si foarte fun in utilizare.

MWG Barcelona ne-a demonstrat ca piata s-a mai dezghetat si ne asteapta un 2010 bun cu gadget-uri pe cinste. Microsoft a luat-o pe calea cea dreapta, avand acum succesul garantat cu Windows 7 si recent prezentatul Windows Phone 7, care ar putea sa devina lider absolut in materie de sisteme de operare mobile. Despre Phone 7 puteti citi mai pe larg in review-ul nostru. Acum vorbim despre Asus si al sau netbook cu multitouch.

Netbook-urile au fost "the big thing" si Asus a cam initiat moda. Mergand pe o reteta deja populara, taiwanezii au tot adus imbunatatiri si publicul le-a primit cu bratele deschise. Mai nou, Eee PC T101MT aduce multitouch-ul intr-un produs accesibil si foarte fun in utilizare. Netbook-ul este practic o tableta cu mecanism rotitor, care plaseaza display-ul deschis peste tastatura. Nu ramane decat ca utilizatorul sa se joace in Windows 7, direct cu degetele sau cu stylusul integrat. Display-ul este unul rezistiv, adica nu foarte responsiv insa destul de bun dupa cateva ore de legare a prieteniei. Avem 10.1 inci si o rezolutie de 1.024 x 600 pixeli. Avem aplicatii distractive produse de Asus. Avem posibilitatea de a desena direct pe display, fara sa mai folosim o tableta grafica...

Asus a mers pe clasicele procesoare Atom, ajutate de 2 GB RAM. Stocarea se face pe HDD-uri de 160 GB sau 320 GB, Asus oferind si o solutie online de stocare a pana la 500 GB. Bluetooth, WiFi, 3 porturi USB, Ethernet, audio in/out si VGA nu lipsesc, oferind o conectica decenta. Vor fi disponibile doua variante de culori, pe negru sau pe alb. Cat despre pret, taiwanezii nu au mentionat inca nimic, dar pretul nu ar trebui sa sara de 500 - 600$. Gasiti mai jos si o prezentare video a produsului:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.