Nu mai e mult si noul telefon iPhone 6 va fi lansat. Zvonurile despre cel mai nou gadget Apple au impanzit internetul asa ca cei de la Business Insider au adunat cele mai importante dintre ele. Iata care sunt:

iPhone 6 va fi prezentat lumii pe 9 septembrie

Potrivit siteului Re/code, data lansarii noului iPhone a fost stabilita pentru 9 septembrie. Pana acum, zvonurile raportate de Re/code s-au dovedit a fi adevarate asa ca este foarte posibil sa o nimereasca si de aceasta data.

iPhone 6 va avea un ecran mai mare

Cel mai raspandit dintre zvonuri este acela ca iPhone 6 va avea un ecran mai mare decat generatiile precendente si ca va ajunge probabil la 4.7 inch. Zvonul a luat nastere anul trecut cand Reuters a raportat ca Apple testeaza dispay-uri de 4.7 inch.

Alte surse sustin ca ecranul va fi, de fapt, cu mult mai mare, atingand 5.5 inch.

Noul iPhone 6 va avea ecran din safir

Urmatoarea generatie iPhone s-ar putea sa fie mai rezistenta la cazaturi. La inceputul acestui an, Gurman sustinea ca Apple a achizionat suficient material incat sa construiasca sute de milioane de ecrane din safir. Safirul este al doilea cel mai puternic material, dupa diamant.

Ecranul va fi extrem de rezistent

Utilizatorul YouTube Marques Brownlee a postat un clip in care demonstreaza cat de rezistent ar fi ecranul noului iPhone 6 daca ar fi construit din safir. Acesta a supus o suprafata din safir unor teste extrem de dure, printre care zgarierea suprafetei cu un cutit, indoirea acesteaia si tot asa.

Potrivit zvonurilor, ecranul va fi flexibil

Bloggerul de tehnologie Sonny Dickson a postat de curand un clip in care arata cat de felxibil ar putea fi ecranul viitorului iPhone 6. Asta nu inseamna, totusi, ca ne putem astepta la un telefon care poate fi indoit.

iPhone 6 va avea o rezolutie mai buna

Daca Apple va redimensiona marimea ecranului, logic este sa upgradeze si rezolutia. Potrivit bloggerului Mark Gurman, iPhone 6 va avea o rezolutie de 1704 x 960 pixeli.

In functie de aplicatia folosit, ecranul ar putea vibra

Citeste si:
Apple a lansat IOS 16.3. Noile funcții disponibile pentru...
Apple a lansat IOS 16.3....

Noul iPhone 6 ar putea fi dotat cu o optiune care il va face sa vibreze usor atunci cand este atins ecranul. Noul smartphone

Apple ar putea permite incarcare wireless

Desi destul de improbabil, urmatorul smartphone Apple ar putea permite incarcarea wireless.

Vei putea folosi optiunea Touch ID pentru a face cumparaturi prin PayPal

Potrivit unei surse citate de Business Insider, PayPal negocieaza un posibil contract cu Apple pentru a integra un buton de Touch ID. Deocamdata, informatia este doar la nivel de speculatie dar, in viitorul nu foarte indepartat vom putea face mult mai simplu plati prin telefonul mobil.

Foto main: Twin Design / Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.