La revedere intimitate! Facebook vrea sa stie de ce esti singur.

Daca nu ti-ai listat inca statusul relatiei este posibil ca, de acum incolo, sa te trezesti bombardat cu mesaje de la tot felul de dubiosi care vor sa stie care iti este “starea civila”.

Facebook a introdus de curand butonul “Ask” prin care o persoana o poate intreba pe alta care ii este statusul relatiei, in cazul in care pana acum nu si l-a listat. Zuckerberg spune ca butonul ii va ajuta pe cei timizi sa se bage in seama cu persoanele care ii plac, eu cred ca e un indemn bun pentru toti dubiosii sa trimita mesaje de genul “Buna, papusea. Singurica?”.

De fapt nu! Fiind o aplicatie creata pentru cei timizi, Facebook s-a gandit ca acestia nu sunt in stare sa scrie doua cuvinte, asa ca a conceput un mesaj generalist. “Hei, Xulescu! Esti singur sau ce? Hai sa bem ceva!”

Cel intrebat are optiunea de a-si comunica starea civila bifand una din casutele standard de single, married, engaged, in a civil partnership etc.

Cum vi se pare noua optiune introdusa de Facebook?

Foto main: simbol tastatura sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.