Afla despre ce este vorba.

Din sutele de participanti care isi expun zilele acestea cele mai noi si inedite gadget-uri pe platourile CES 2013, cel mai mare show din lume dedicat tehnologiei, unul ne-a atras atentia in mod special. Este vorba de Brain Wave TV, un televizor care poate fi controlat cu mintea. Wait, what?

Eh, bine, inainte de a va entuziasma prea tare (asa cum ni s-a intamplat noua), trebuie sa stiti ca Brain Wave TV nu functioneaza chiar in modul in care v-ati astepta sa o faca si ca, deocamdata, este in faza de concept. Pentru a demonstra ca detine, totusi, tehnologia, Haier, compania producatoare a venit la CES 2013 cu un prototip. Ce-i drept, curiosii nu au putut schimba canalele cu puterea mintii, dar au putut face un butoi sa explodeze, ceea ce nu este rau deloc.

Pentru a face televizorul sa functioneze, tot ce au trebuit sa faca a fost sa isi ataseze un dispozitiv EEG pe frunte, sa priveasca ecranul si sa se concentreze.

Mai multe detalii despre ce face si cum functioneaza Brain Wave TV puteti vedea aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.