Yuppy 10 Mai 2018 22:53
O tanara care mergea cu metroul a decis sa transforme calatoria in una deosebita. Fara prea multe inhibitii, aceasta incepe sa cante cat mai galagios, inventand pe loc versuri care surprind bucuria ei de a fi singura in mjlocul de transport. Doar ca, la final, observa ca eforturile sale muzicale au mai fost auzite de inca o persoana. Isprava a fost postata pe Twitter si in doar cateva zile a devenit un virala.

Mijloacele de transport in comun sunt deseori aglomerate, spatiul si intimitatea lipsind de multe ori din ecuatie. Poate ca de aceea, tanara Stevie, asa cum este numita in clipul video postat pe Twitter, a decis sa sarbatoreasca faptul ca are metroul doar la dispozitia ei.

Bucuria a fost atat de coplesitoare, incat a decis sa improvizeze un numar musical si sa cante, fredonand fara inspiratie versuri pe care le inventa pe loc, in tema momentului. Scena dureaza un minut, femeia avand grija sa inregistreze performanta si sa se distreze de voie mare ea insasi pe seama ei.

Ajunsa la destinatie, Stevie observa amuzata si rusinata deopotriva, ca de fapt, in tot acest timp, era un alt pasager in trenul in care aceasta cantase pana atunci. Patania nu i-a distrus energia si umorul, astfel ca acesta are grija sa ii ureze persoanei intalnite o seara frumoasa.

Clipul video inregistrat se aproape de 4 milioane de vizualizari si poate fi vazut mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.