Un numar uluitor de fete/femei intre 15 si 30 de ani considera ca cele 22 de boarfe lipsite de demnitate care s-au luptat pentru nimic sunt niste norocoase care au avut ocazia sa fie vazute, iar Catalin Botezatu este un barbat ideal.

1. Staretul filmat in timp ce snopea in bataie un biet batran a fost repus in functie de catre Patriarhie cu mentiunea: “s-a jurat ca n-a fost el”.

2. In Camera Deputatilor a fost inregistrat cea mai grava si mai nesimtita frauda din istoria democratiei la nivel planetar. Cu toate ca erau filmati, 80 de deputati s-au dat drept 162 ca sa treaca legea pensiilor.

3. O fata de 16 ani din Timisoara, educata de propria mama in spiritul arivismului, si-a petrecut vara pe taramuri exotice cu “om de afeceri” mult mai in varsta. Fata de 16 ani arata de 25. Inca de la 14 ani, a fost dresata sa miroasa barbatii cu bani, propria mama insotind-o in cluburile de fitza pentru a-i face poze.

4. Un numar uluitor de fete/femei intre 15 si 30 de ani considera ca cele 22 de boarfe lipsite de demnitate care s-au luptat pentru nimic sunt niste norocoase care au avut ocazia “sa fie vazute”, iar Catalin Botezatu este un barbat ideal.

5. In intersectia de la Dristor, de ani de zile, o proportie covarsitoare dintre clientii shaormeriei arunca ambalajele pline de zoaie pe trotuar sau chiar in mijlocul strazii. Din nefericire, nu exista cineva indeajuns de curajos incat sa ia o pusca cu luneta, sa se urce pe un bloc si sa-i execute direct in creier. Apoi sa-i fotografieze si sa trimita poze familiei si copiilor cu mesajul: “daca vei ajunge un porc jegos si cocalar ca tac-tu/ma-ta, asa vei sfarsi!”

6. Autostrada Bucuresti – Constanta se opreste la Cernavoda.

7. In Maramures, un primar dornic sa arate cat de bogat e, si-a maritat fata invitand la nunta nu mai putin de 2000 de persoane. Mergand pe principiul ca nu poti merge la o nunta fara macar sa saluti si sa feliciti mirii, la un calcul foarte simplu deducem ca pupatul si felicitatul au durat 17 ore. Astept cu interes sa vad cati dintre cei 2000 de oameni vor fi prezenti si la divort.

Citeste si:
5 lucruri pe care să le faci până la finalul anului
5 lucruri pe care să le faci...

8. Dana Iguana (o pitipoanca ce a fost intr-o relatie de cateva ore cu Liviu Varciu) apare zilnic in tabloide. Inca un model de reusita in Romania! Pustoaicelor, luati exemplu!!!

9. Facute celebritati nationale de presa mondena, faimoasele VB, BD, CE, DC, DI si altele au ajuns sa ceara pana la 2000 de euro pe noapte. Neimpozabili.

10. Cea mai buna dovada ca fetele care azi se bucura de atentia libidinosilor in locatii gen Player, Bamboo sau Fratelli, vor ajunge in situatii dramatice peste cativa ani: o blonda cretina a participat la concursul ala cu aparate de zbor improvizate. Ajunsa la varsta la care nu mai primeste atentie de la ghertoii fascinati acum de noua generatie de fete, ea a acceptat sa-si puna pe fata un rat de porc si sa se arunce de la 6 metri calare pe un pian. Iata ce a patit:

Sursa:Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.