In acest context, m-am gandit sa alcatuiesc un 11 ALL STAR ratati de prima mana!

Sunt microbist. In Romania, nu prea am motive. Cine a vazut ce s-a intamplat in seara asta pe Nou Camp, realizeaza ca acesti cocalari cu gel in par si basini in cap care se dau “fotbalisti” in Romania, nu sunt altceva decat niste penibili de doi lei, care castiga niste bani buni de cheltuit in Bamboo. Mai tare e ca in timpul asta, mii de cretini ii si urmeaza prin deplasari si se bat pana-si sparg capetele.

Ziarele si revistele de “monden” sunt din ce in ce mai sufocate de “stiri” despre aceste specimene. Din Cancan-ul de azi, pe prima pagina, aflam despre “faimosul” Daminuta, refuzat in club de catre nimeni alta decat fiica lui Ogica. Pentru cine nu-l cunoaste pe Daminuta, e unul care a ajuns la Inter Milano si acum joaca la echipa a doua a lui Dinamo! :) Si n-are decat vreo 20 de ani. Adica omul e deja pe drumul retragerii.

Am mers intr-o zi cu Alexandra pana la centrul de la Mogosoaia sa-si ia niste echipamente lasate acolo si ma uitam pe posterele de pe pereti. Incantatoare cele cu generatia de aur. Vedeai in ochii lor determinare, seriozitate, dedicare. Si-apoi, in pozele cu astia de-acum… Niste playboy de Obor…

In acest context, m-am gandit sa alcatuiesc un 11 ALL STAR ratati de prima mana!

DAMINUTA

CRISTI TANASE

ADRIAN CRISTEA (p-asta il pun capitan, e imparatul ratatilor)

IANIS ZICU

NICOLAE MITEA

GABRIEL TORJE

HRISTU CHIACU

GABRIEL TAMAS

ALIN STOICA

ALEXANDRU PITURCA

Lipseste un jucator din lista. E vorba de portar. Am putea sa punem portarul de la Bamboo?…

Selectioner: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.