Am primit un link catre un articol din cancan cu un titlu care frizeaza geniul negru: Gheorghe Zamfir isi tine naiul intr-un prosop imbibat in sange de virgina

Am primit un link catre un articol din cancan cu un titlu care frizeaza geniul negru: “Gheorghe Zamfir isi tine naiul intr-un prosop imbibat in sange de virgina”…

Nu e fabulos?!?!? N-am rezistat tentatiei si am deschis articolul. Inainte sa citesc, in fractiuni de secunda, m-am gandit la ce e mai rau. M-am gandit ca tine in beci virgine sechestrate pe care le taie pentru sange, m-am gandit ca are o pila intr-un centru de recoltare si primeste cate un telefon ori de cate ori vine cate o virgina sa-si faca analizele, m-am gandit ca agata emo-iste pe Hi5 si le pune sa se taie cu lame peste prosopul care acopera naiul…

Articolul insa m-a lamurit repede: “Menstruatia unei virgine ii protejeaza naiul”. Cum?!?!? Siderat, citesc in continuare pe nerasuflate: “Florin Petrescu, alias Axinte, a aflat de aceasta metoda inedita chiar de ziua lui, in urma cu cativa ani, cand Gheorghe Zamfir s-a aflat printre invitati. Potrivit spuselor lui Petrescu, naistul si-ar fi scos instrumentul muzical din diplomat, dupa care ar fi dat la o parte prosopul in care era infasurat, moment in care, in incapere, s-a raspandit un miros puternic. Mai, nene, ce miroase? m-am intrebat eu, a spus Axinte. El a povestit plin de verva si despre explicatia primita de la Gheorghe Zamfir, care pusese de fapt in aplicare, conform spuselor sale, un semn divin. Pai, uite, mai, baieti, mi-a spus Dumnezeu, intr-o seara, ca daca tin naiul intr-un prosop imbibat in menstruatia unei virgine, naiul va ramane tanar toata viata. Si asta am facut, a mai povestit Axinte ce a spus Gheorghe Zamfir.”

Deci faimosul cocalaro-tepar Axinte e in spatele zvonului. Bun… Acuma, se ridica o alta problema: cum a obtinut Gheorghe Zamfir sangele de virgina. Oare i-a spus Dumnezeu si cum poate procura materia prima?

Linistitor pentru noi este faptul ca Dumnezeu a inceput sa-si faca timp si pentru alti credinciosi, nu numai pentru Gigi Becali. Pai nu spunea ciobanul: “Am vorbit cu Dumnezeu si mi-a zis…bai Gigi…”. Eu credeam ca numai cu asta vorbeste. Iata ca dupa ce pleca de la Becali, Al de Sus tragea cate o fuga si pe la Zamfir: “Zamfire…Daca vrei sa nu-ti moara naiul, tine-l invelit intr-un prosop imbibat in sange de virgina!” La care Zamfir: “Pai de unde fac eu rost, Doamne, de sange din-asta de virgina” “Nu mai pot sta! Descurca-te! Ma cheama iar Gigi, o fi uitat sa-mi spuna ceva. Hai pa!”

Citeste si:
Andrea Bocelli si Gheorghe Zamfir, duet, la Bucuresti si Cluj-Napoca
Andrea Bocelli si Gheorghe...

Aoleeeu! Si ce sa faca bietul om?! Asta chiar e o problema. De unde faci rost de menstruatie de virgina atunci cand ai nevoie? Exista magazine specializate? NU! Si-atunci? Eu cred ca stiu raspunsul: La BAIETI!

Asta e o chestie fabuloasa in Romania! Orice ai nevoie, primesti mereu aceeasi indrumare: “Ia de la baieti…” Pentru orice exista “niste baieti” dispusi sa-ti vanda oricat si la preturi sub piata. Eu cred ca astia sunt in stare sa-ti vanda si Turnul Eiffel! Mi-am cumparat un telefon. Ma intreaba Margica: “De unde l-ai luat?” “De unde sa-l iau? De la magazin.” “Cat ai dat pe el?” “7 milioane” “Pai de ce nu mi-ai spus?! Ca luam de la baieti!”

Vazand acest titlu in tabloid, m-am gandit sa propun si eu niste posibile viitoare articole daca tot se vinde asa de bine genul asta de material.

Citeste si:
Cu ce probleme s-a confruntat Mihai Bendeac din cauza alcoolului și...
Cu ce probleme s-a confruntat...

1. Piticul Porno isi trimite parul pubian, prin posta, Marianei Moculescu!

2. Bianca lui Bote pozeaza goala pentru Observatorul cultural!

3. Elena Basescu este fiica nelegitima a lui Mircea Geoana, facuta cu Angela Similea!

4. Copii ai strazii ucisi, transati si bagati in saormele de la Dristor! Pofta buna!

5. Socant! Capatos sufera de vampirism! Eva Kent: “Mi-a supt sangele!”

Mai aveti si voi?

Autor: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.