Se pare ca James Franco si Seth Rogen se cam plictisesc pe platourile de filmare si s-au decis ca, intr-o pauza, sa parodieze cel mai nou videoclip Kanye West.

In cazul in care nu stiati, in urma cu o saptamana Kanye West a oferit lumii, pe langa unul din cele mai proaste videoclipuri create vreodata, si un motiv bun de mistouri pe seama relatiei sale cu Kim Kardashian. Ca sa intelegeti, in noul sau videoclip – Bound 2, Kim apare topless, cocotata pe o motocicleta si mimand un fel de sex in timp ce Kanye canta de zor.

Bineinteles ca, dupa ce videoclipul a facut inconjurul lumii virtuale, au aparut tot felul de glumite despre cat de falsa si lipsita de pasiune pare relatia dintre cei doi, despre cat de plictisita pare Kim sau cat de putina chimie exista.

La creme de la creme este, fara doar si poate, parodia realizata de James Franco si Seth Rogen in care, tineti-va bine, Franco il interpreteaza pe Kanye, iar Rogen pe Kim. Asemanarile sunt uimitoare. :)) Priviti numai:

Dar mai bine urmariti intreg clipul mai jos:

Ca sa vedeti cat de bine realizata este parodia, urmariti cele doua clipuri, originalul si falsul, in oglinda:

Sursa foto main: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.