'Nu existi daca nu ai cont pe Facebook', spune o vorba din strabuni. Pe acest principiu trebuie sa se fi bazat si aceste grupuri atunci cand s-au decis sa se infiinteze. Iti prezentam, asadar, cele mai amuzante si ridicole grupuri pe Facebook.

1.Boobquake: grupul care incearca sa demonstreze ca sanii nu cauzeaza cutremure.

Pe cat de absurd poate parea, un cleric iranian sustine sus si tare ca femeile care se imbraca provocator sunt sursa cutremurelor care zguduie atat de des tara. Asa ca, vreo cateva mii de femei au pus bazele unui grup pe Facebook, numit „Boobquake”, prin care incearca sa ii demonstreaza ca se insala.

2. Benjyo Soujer: un grup japonez care se intalneste pentru a curata toaletele publice

Curatatul toaletelor publice este un fel de activitate sociala in Japonia. 35 de oameni se intalnesc in fiecare duminica dimineata, indiferent de vreme, pentru a curata, dezinfecta, smotrui si freca toaletele publice din Tokyo. Isi spun „Benjyo Soujer” si sunt un club de socializare fondat pe Facebook.

3. I need to sneez...it’s gone (Imi vine sa stranut...mi-a trecut)

Stim cu totii senzatia aia pe care o avem atunci cand ne vine sa stranutam, dar nu reusim. Este enervanta. Unii sunt atat de fascinanti de aceasta senzatie incat i-au dedicat o pagina. Alti 190.000 au apreciat-o. Oare cat poti vorbi despre stranut?

4. Dear Pringles, I Cannot Fit My Hand Inside Your Tube of Deliciousness (Draga Pringles, nu-mi incape mana in tubul tau plin de delicii)

Creat in 2010, grupul are in momentul de fata peste un milion de fani de Pringles cu maini prea mari. Pringles nu a luat nicio masura pana in acest moment.

5.That Moment of Shame When an Automatic Door Doesn't Open for You (Momentul acela cand o usa automatica nu se deschide pentru tine)

Vi s-a intamplat vreodata sa va aflati in fata unei usi automatice si sa nu se deschida. 150.000 de utilizatori Facebook au patit asta.

6. I will carry 20 grocery bags so I don’t have to make a second a trip(O sa car 20 de sacosi de cumparaturi ca sa nu fac al doilea drum)

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Peste 140.000 de oameni prefera sa care plase de cate 20 de kilograme fiecare decat sa faca doua sau, Doamne fereste, trei drumuri. Te numeri printre ei? Eu da.

7. Going to McDonald’s for a Salad is Like Going to a Brother for a Hug (Sa te duci la McDonald’s pentru o salata e ca si cum te-ai duce intr-un bordel pentru o imbratisare)

Am dat peste mai multe pagini cu aceasta denumire. Cea mai populara dintre ele are 400.000 de fani. In rest, cam au dreptate.

8. For the Love of God - Don’t Let Parents Join Facebook (Pentru numele lui Dumnezeu – nu lasati parintii pe Facebook)

In 2009, cand a fost creata aceasta pagina, peste 5.000 de scolari adolescenti militau pentru aceasta cauza. Astazi, grupul mai are doar 30 de membri pentru ca, stim cu totii, parintii au cucerit Facebook-ul.

Foto main: concept megafon cu like sursa Shutterstock

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.