Incepem ziua cu zambetul pe buze.

De ilustratiile lui Liam Heng Swee este posibil sa te mai fi lovit, fara sa stii insa cu ii apartin. Sigur ai zambit macar odata citindu-i glumitele ilustrate. Poate ca ai si share-uit una sau doua. Lasa-ne asadar sa iti facem cunostinta cu Lim Heng Swee, aka IloveDoodle.

Lim Heng Swee este un artist din Malaezia care pare sa isi fi dedicat viata pentru a-i face pe oameni sa zambeasca. Pe pagina sa, numita sugestiv IloveDoodle, Heng Swee a intocmit o colectie de ilustratii istete si fermecatoare care parca ne fac sa vedem viata intr-o maniera mai optimista si creativa.

Iubesc sa desenez”, spune artistul. „As vrea sa pot desena un zambet pe fetele tuturor oamenilor”. Pe noi a reusit cu siguranta sa ne faca sa zambim. Ia priviti:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Lim Heng Swee a inceput proiectul IloveDoodle in 2003. De atunci ilustratiile sale au fost publicate in numeroase reviste sau site-uri de design, iar 80. 000 de oamenii ii urmaresc zilnic blogul asteptand cele mai noi ilustratii. Mai mult, 100 din ilustratiile saleau fost aprobate pentru a fi imprimate pe tricouri.

Nu ar fi rau deloc sa porti un astfel de tricou : )

Mai multe imagini cu ilustratiile ILoveDoodle puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: ilovedoodle.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.