Va spuneam ieri ca, potrivit cercetatorilor japonezi, imaginile cu animale dragute ne ajuta sa ne concentram. Si, pentru ca vrem sa va fim de ajutor v-a pregatit o alta colectie notima. Cu caini de data aceasta. In spatiu. :)

Benjamin Grelle este blogger, Photoshop wizzard si umorist. Este cunoscut de comunitatea online sub denumirea de The Frogman, iar blogul sau Tumblr a fost declarat unul din cele mai bune bloguri in 2001, Cu peste 70.000 de followeri pe care ii are, era si normal.

Farmecul creatiilor lui The Frogman sta in simplitatea cu care reda conceptul si in prelucrarea impecabila. Stiti Gif-urile cu tipul care se "injungie" cu ochelarii de soare incercand sa ii puna la ochi asemenea personajelor din Men in Black? Acela este Grelle.

Ceea ce face The Frogman este sa ia o idee destul de banala si sa o converteasca,intr-un maniera amuzanta, intr-un virala. Ultima lucrarea a artistului se numeste "Warp Dogs" si este o serie de imagini prelucrate astfel incat sa arate cam asa:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Nu, acesti caini nu au dezvoltat capacitatea de a respira materie cenusie in loc de oxigen. Tot ce a facut Grelle a fost ca, adaugand un mic detaliu, sa schimbe un comportament binecunoscut al cainilor, acela de a scoate capul pe fereastra atunci cand se afla intr-o masina in miscare, intr-o mica gluma. Schimband decorul cu unul galactic, caini par ca dau o tura cu masina nu prin oras, ci prin spatiu :)

Pe noi ne-au distrat teribil manipularile lui The Frogman. Voua cum vi se par?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina lui The Frogman.

Sursa foto: The Frogman


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.