Pentru ca nu ii vin cizmele fratelui mai mare, pentru ca am inchis usa de la frigider sau pentru ca i-am sugerat sa ne jucam cu trenuletul. Sunt doar cateva din cele mai neobisnuite motive pentru care copiii izbucnesc in plans. Greg Pemberton s-a decis sa trateze cu umor aceste momente ale fiului sau si sa ii faca o poza de fiecare daca cand plange. Asa s-a nascut 'Reasons My Son is Crying'.

Va spuneam si zilele trecute, copiii sunt adorabili. Plang, ganguresc, se incrunta, se stramba. Insa, in cea mai mare parte a timpului plang. Din orice.

Greg Pemberton s-a decis sa trateze cu umor crizele de isterie ale fiului sau de doar 3 ani si jumatate care plange imediat ce nu ii convine ceva. Asa ca, ori de cate ori acesta plange, il fotografieaza si explica printr-un comentariu amuzant ce anume l-a nenumltumit pe baietel de data aceasta.

Tumblr-ul creat de Greg, intitulata „Reasons My Son is Crying”, desi nu are mai mult de doua luni, a ajuns deja in topul celor mai bune bloguri Tumblr si domina retelele de social media.

Mai jos, precum si pe Tumblr-ul lui Greg Pemberton sau pe pagina de Facebook a acestuia, puteti vedea mai multe imagini cu fiul sau plangand din cele mai variate si neosinuite motive. :)

"A durat mai mult de o secunda sa ii dau tricoul jos"




"Nu l-am lasat sa se inece in acel lac"


"Nu l-am lasat sa bea apa din cada"


"I-am sugerat sa ne jucam cu trenuletul"


"I-am rupt branza in doua jumatati"


"Am pus laptele in cana gresita"


"Nu l-am lasat sa deschida usa de la hotel si sa alerge gol prin Times Square"


"Am inchis usa de la frigider"


"Toboganul nu este suficient de alunecos"


"Nu am nicio idee de ce plange fiul meu aici"

Sursa foto: Tumblr Reasons My Son is Crying, Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.