Deoarece meseria investitorului imobiliar Mihai Mihnea Boerescu este una foarte solicitanta si complexa, doar anumite persoane pot avea onoarea de a lucra cot la cot cu el.

De aceea, Boerescu impune o serie aparte de conditii in anuntul de angajare postat pe un site specializat. Investitorul afirma ca are nevoie de o secretara care nu are copii, nu vine la serviciu cu "tocuri, fuste, oje si decolteuri" si care nu este implicata intr-o relatie in care sotul sau iubitul o "contorizeaza".

De asemenea, Boerescu precizeaza ca viitorul angajat va fi angajat "fara carte de munca", deoarece nu ii place sa dea "bani la stat mai mult decat e strict necesar", in conditiile in care investitorul este membru al Consiliului Judetean Giurgiu din partea USL.

Initial, anuntul a fost postat pe site-ul bestjobs.ro, dar ulterior a fost eliminat. Totusi, acesta poate fi gasit pe site-ul oficial al firmei lui Boerescu.

Dorim sa mentionam ca toate greselile din text apartin domnului Boerescu.

Anuntul integral:

"Am sa-ti spun exact ce vreau si ce ofer. Fara o ordine anume, am sa insir “istoria” postului si astfel,daca consideri ca te incadrezi, macar 80-90% intr-o prima faza (deh…nimeni nu-i perfect !), te rog sa-mi trimiti mail de raspuns la casa.mihneaa@gmail.com (Mihneaa cu 2 “a”):

A: CINE SUNT

Ma numesc Boerescu Mihnea Mihai. Sunt cel mai mare proprietar de terenuri rezidentiale de pe arcada Westica a Bucurestiului. Sunt consilier judetean si membru in comisiile de Urbanism, Dezvoltare Regionala, Investitii .

In plus sunt si un mic dezvoltator imobiliar. Mai exact : cumpar si vand proprietati imobiliare. Nu intermediez, deci nu sunt agentie imobiliara !

B: CE OFER

Incepi cu 300 EURO cash ca secretar(a). Pe masura ce incepi sa inveti cu adevarat sa ma ajuti si incepi sa gandesti independent(a),sa devii cu adevarat asistent manager, leafa urca spre 500 E . De tine depinde cat de repede inveti sau cat de mult te ajuta scufita. Eu am interesul sa te antrenez si sa-mi ramana cat mai mult timp liber sa plec la scufundari.

Citeste si:
Ministrul Sănătății, anunț despre numărul îmbolnăvirilor de gripă...
Ministrul Sănătății, anunț...

Citeste continuarea pe 9am.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.